Mies kuoli korjaamansa auton alle Seinäjoella

Mies kuoli, kun korjattavana ollut auto tippui tunkilta miehen päälle Seinäjoella lauantaina. Poliisin mukaan mies oli kuollut jo ennen pelastuslaitoksen saapumista.

Onnettomuus sattui, kun 49-vuotias seinäjokelainen mies oli korjannut tuttavansa isokokoisen henkilöauton pakoputkea. Mies oli nostanut auton takakulman ylös ja poistanut takarenkaan. Irrotustyön aikana muut paikalla olleet siirtyivät sisätiloihin.

Jonkun ajan kuluttua auton huomattiin pudonneen tunkin kannatuksesta miehen päälle. Mies saatiin puristuksista vasta pelastuslaitoksen avustuksella.

Poliisin mukaan auton putoaminen on johtunut siitä, että auto on siirtynyt ylös nostettuna hieman ja tunkki on osittain vääntynyt päästäen auton putoamaan. Auton alla ei ollut erillistä muuta tukea varmistamassa ja tukemassa nostoa. Poliisi jatkaa tapahtuman selvittämistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Tiede- ja kulttuuriministeri vaihtuu tänään, kun Annika Saarikko palaa vanhempainvapaalta

Saarikon mukaan Kulmunin ministeriero herätti kentällä pohdintaa puoluejohtajan asemasta – "Olen aivan varma, että tämä kisa tarvittiin"

Keskusta haluaisi eläkerahastot tukemaan suomalaista omistajuutta, mutta yhtiöistä muistutetaan painoarvon olevan jo nyt korkea

United Brotherhoodin johtajaksi epäillyn miehen mukaan jäsenten huumeidenkäytön valvominen virtsatesteillä oli veljeyttä: "Pidetään toisista huolta, kun joillain lähtee vähän laukalle"

Miksi et lahjoittaisi hiuksiasi hyväntekeväisyyteen? – "Minua lohdutti ajatus siitä, että jonkun lapsen tai nuoren itsetunto kohoaa tekoni ansiosta", kertoo hiuslahjoituksen tehnyt Sofia, 29

Liikenneministeriö neuvottelee terveysturvallisuuden ohjeista joukkoliikenteeseen – Finnair edellyttää jo maskipakkoa

Ministeri Pekonen: "Kannustan työpaikkoja jo nyt siirtymään etätyöskentelyyn niiltä osin kuin mahdollista"

Pekka sai pankkiautomaatista setelin, josta kiinnostui ensin kaupan kassa, seuraavaksi vartija ja sitten poliisi

Poliisi: Tornion räjähdykseen ei näytä liittyvän terroristista motiivia

Poliisi vahvistaa: Helsingissä viime viikolla paljastunut henkirikos on paloittelusurma –  12 ihmistä vangittuna

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.