Mies poltti naisystäväänsä paistinpannulla

Nainen sai vakavan palovamman jalkaansa, kun hänen miesystävänsä pahoinpiteli naista paistinpannulla.

Pariskunta oli päihtyneenä kotonaan, kun mies tuli keittiöstä kesken ruoanlaiton olohuoneeseen naisen luo ja painoi kuuman paistinpannun tämän reiteen. Naisen mukaan hänen housunsa paloivat osin reiteen kiinni.

Nainen hakeutui lääkäriin kaksi päivää tapahtuneen jälkeen. Hän joutui käyttämään kaksi kuukautta kainalosauvoja päästäkseen liikkumaan. Tapaus sattui Varkaudessa lokakuussa 2013.

Marraskuussa mies kaatoi naisen useita kertoja kotimatkalla, kun pariskunta oli palaamassa ravintolasta. Ravintolassa heillä oli ollut riitaa, kun miehen mukaan nainen oli suudellut hänen kaveriaan.

Tämän vuoden helmikuussa mies löi naista kasvoihin. Toukokuussa pariskunta erosi ja kesäkuussa nainen kertoi tapauksista poliisille.

Pohjois-Savon käräjäoikeus tuomitsi miehen pahoinpitelyistä ja lievästä maksuvälinepetoksesta kuuden kuukauden vankeuteen, jonka oikeus muutti samanpituiseksi valvontarangaistukseksi. Lisäksi miehen on maksettava naiselle korvauksia 2 350 euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Haavisto rakentaisi vielä lomasuunnitelmat kotimaan matkailun varaan – ulkoministeri toivoo matkustuslinjausta keskiviikkoon mennessä

Toimintakiellossa olevan United Brotherhoodin jengitunnukset ovat kaikonneet ja jäseniä liikkunut Helvetin enkeleiden suuntaan, sanoo KRP – vankiloissa koronavirus pani UB:n huumebisnekset jäihin

HS-gallup: Iso osa suomalaisista on tyytyväisiä hallituksen toimintaan koronakriisissä

Moni nainen kokee vuosien piinan ennen diagnoosia – endometrioosi kulkee usein suvussa

Päättäjäisiä juhlittiin pääosin rauhallisesti – yksittäisiä kahakoita käytiin, Kuopiossa riita johti puukotukseen

WHO antaa tunnustusta Suomen tumppaustoimille kansainvälisenä teemapäivänä – päivittäin tupakoivien suomalaisten määrän kerrotaan puolittuneen 2000-luvulla

Purjevene kaatui Porvoon saaristossa – veneseurue pelasti iäkkään purjehtijaparin

Nuoret kuljettajat kaahanneet järjettömästi – ministeriö selvityttää ajokorttilain muutosten vaikutukset

Koulujen päättäjäiset ja kaunis sää ovat saaneet ihmiset liikkeelle Uudellamaalla

Liikenneministeri Harakka tyrmää vihreiden avauksen: Joukkoliikenteen koronakorvaus enintään 100 miljoonaa – "Ohisalo on kuukauden myöhässä"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.