Mies putosi torimonttuun

Kuopiolainen 24-vuotias mies putosi Kuopion torityömaan montun pohjalle viime viikonloppuna.

Mies selvisi hengissä yli kuuden metrin pudotuksesta, mutta loukkasi jalkansa vakavasti.

Tapaus sai alkunsa sunnuntaina aamuyöllä, kun nuoria aikuisia oli torin laidalla tulossa baarista. Kaksi toisilleen entuudestaan vierasta nuorta miestä nujakoi Sektori-kauppakeskuksen edessä.

- Muistikuvani loppuvat siihen. Minua ilmeisesti tönäistiin työmaan aitaa vasten niin, että se antoi periksi ja putosin aidan ja kadun välistä alas, 24-vuotias mies kertoo.

Muut kulkijat näkivät paikalla työmaan aidan ja kadun reunan välissä raon, josta mieskin mahtuu putoamaan suoraan torin alle rakennustyömaan sekaan.

Poliisi tutkii tapausta nyt mahdollisena työturvallisuusrikoksena ja selvittää, onko työmaan aitauksessa ollut jotain laiminlyöntiä.

Työmaasta vastaava Skanska pitää tapausta miesten oman vikana ja epäilee heidän porukalla siirtäneen tai rikkoneen aitaa. Nuoret aikuiset sanovat, etteivät rikkoneet aitaa, vaan yllättyivät täysin, kun se antoi periksi.

Paikalle hälytetyt palomiehet ja poliisit tarkastivat aidan heti tapahtumayönä. Aitaa tuettiin levyllä ja putoamiskohdan edessä Puijonkadulla on toistaiseksi myös värikäs varoituspuomi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.