Mies ryösti lähikaupan puukolla uhaten: tunnistatko tekijän?

Poliisi pyytää havaintoja kaupan ryöstäneestä miehestä. Teräaseella myyjää uhannut mies ryösti kaupan Kuopion Pirtissä maanantai-iltana.

Mies meni Pirtinkaaren ja Petosentien risteyksessä sijaitsevaan lähikauppaan maanantaina illalla kello 20.44, uhkasi myyjää teräaseella ja käski myyjää tyhjentämään rahat kassasta muovipussiin, joka miehellä oli valmiiksi mukana.

Poliisin mukaan mies sai pienen summan rahaa, jonka jälkeen hän poistui kaupasta ulos. Poliisin tietojen mukaan mies pakeni Pirtistä mahdollisesti Petosentien ja Lehtoniementien kiertoliittymän suuntaan.

Tekijä oli nuorehko, laiha mies. Hänellä oli tumma pipo, mustat aurinkolasit ja tummansininen hupullinen takki, jonka helmassa on kolmion muotoinen heijastin.

Mies oli naamioinut kasvonsa piiloon musta-vihreällä kuviollisella kaulahuivilla.

Miehellä oli ruskat housut, mustat tennarit sekä mukana valkosävyinen muovikassi.

Poliisi selvittää tekijää parhaillaan ja pyytää ryöstäjää ilmoittautumaan itse poliisille asian käsittelyn nopeuttamiseksi.

Kaupassa oli ryöstön aikaan myös muita ihmisiä, mutta kukaan heistä ei loukkaantunut. Jos poliisi ei ole vielä ollut yhteydessä, poliisi pyytää myös mahdollisia paikalla olleita asiakkaita ottamaan yhteyttä poliisiin havoinnoistaan.

Poliisi pyytää myös miehen ulkona nähneitä tai hänet tuntomerkeistä tunnistavia ilmoittamaan tietojaan poliisille sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 415 232

Kaupparyöstö on ensimmäinen tänä vuonna Kuopion seudulla.