Miestä epäillään kahden puukottamisesta

Kahden ihmisen puukottamisesta epäilty mies vangittiin maanantaina Jyväskylässä. Hänen entinen naisystävänsä loukkaantui puukotuksessa hengenvaarallisesti ja naisen uusi miesystävä lievemmin. Miestä epäillään tapon yrityksestä.

Puukotus tapahtui rivitalon pihassa Palokassa uudenvuodenyönä. Jyväskyläläinen nainen ja 22-vuotias saarijärveläinen epäilty olivat sopineet sinne tapaamisen.

Kun nainen ja hänen uusi ystävänsä olivat ajaneet paikalle, epäilty puukotti poliisin mukaan naista heti useita kertoja ylävartaloon. Myös väliin mennyt miesystävä sai vammoja.

Epäilty lähti jalkaisin paikalta, mutta poliisin koirapartio tavoitti hänet tunnin kuluttua.

Uhrit ajoivat huoltoasemalle ja soittivat hälytyskeskukseen. Nainen on toipumassa vammoistaan.

Poliisin arvion mukaan teon syynä oli mustasukkaisuus. Alkoholilla oli osuutta asiaan.

Kummallakin, sekä uhrilla että epäillyllä, oli lähestymiskielto. Kumpikaan ei olisi saanut pitää toiseen yhteyttä. Poliisin esitutkinnan mukaan he olivat kuitenkin pitäneet yhteyttä toisiinsa.

Uusimmat

Kotimaa

7 000 asukkaan kaupunki sai kaksi kansanedustajaa, 54000 asukkaan kaupunki ei yhtään – "Nyt meillä on suorat yhteydet Arkadianmäelle"

Väitös: Rekkakuskien työ on täynnä "rytmihäiriöitä" ja ristiriitaisia odotuksia

Lähijunia kohtaan on virinnyt uutta kiinnostusta – pullonkaulana rataverkon tukkoisuus

Oulun laajan hyväksikäyttö- ja raiskausepäilyn ensimmäinen käräjäkäsittely alkaa tänään

Eduskunta aloittelee uutta vaalikautta – kansanedustajien valtakirjat tarkastetaan tänään

Yhden teepaidan valmistaminen kuluttaa saman verran vettä kuin ihminen juo 2,5 vuodessa: "Avaa vaatekaappisi ovi, ja aloita syvähenkinen mietiskely omista kulutustottumuksistasi"

Kotkassa syttyi palo Finexin 1  500 neliön teollisuushallissa – palo saatu toimitusjohtajan mukaan sammutettua

Eduskunta aloittaa työnsä tiistaina uudella kokoonpanolla

Jenni Passi haluaa välttämättä lapsen, jolla on Facebookin perustajan Mark Zuckerbergin geenit – kirjailija Jussi Lehmusvesi paljastaa, miksi

Munkki tarvitsee rekkakuormallisen huumorintajua, joten Isä Nasari joutuu kiusaukseen aina kun hän näkee tekstin: "Munkin tekee mieli kahvia"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.