Miestä yritettiin puukottaa Kuopion ravintolakadulla

Nuorta miestä puukotettiin Kuopion keskustassa ravintolakorttelin edustalla perjantain vastaisena yönä. Mies sai torjuttua iskun enemmälti ja hän sai vamman vain käteensä.

Poliisi kirjasi tapauksesta kuitenkin rikosilmoituksen toistaiseksi tapon yrityksenä. Nimikettä voidaan tutkinnan aikana muuttaa.

Varkautelainen 20-vuotias mies oli aamuyöllä noin kello 4.20 ravintolakorttelin yökerhon edessä kävelykadulla, kun kadulla olleille miehille tuli sanallista riitaa.

Epäilty tekijä, nuori mies, otti uhrin mukaan puukon esille ja yritti lyödä häntä sillä mahaan. Uhri laittoi kätensä eteen, jolloin lyönti osui vain käteen. Mies sai käteensä hoitoa vaatineen vamman.

Epäilty tekijä oli liikkeellä kahden muun miehen kanssa. He poistuivat paikalta.

Paikalla oli aamuyöllä iso häslinki, kun osa paikalla olleista yritti vielä huudella ja varoittaa, että yhdellä epäillyllä on puukko.

Poliisilla ei ole epäillyn henkilöllisyys tiedossa, vaan sitä tutkitaan. Mies oli noin 20-vuotias, hoikka, arviolta noin 170-175 senttiä pitkä ja uhrin arvion mukaan mahdollisesti ulkomaalaistaustainen eli hänellä oli muun muassa hyvin tummat hiukset. Miehellä oli nahkatakki ja tummat housut.

Miehen tunnistavat tai tilanteen nähneet voivat ilmoittaa havaintonsa poliisille vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Ravintolakorttelin alueelta kirjataan joka viikko nuorten miesten välisiä pahoinpitelyjä, useimmiten aamuyöltä. Puukotukset ovat kuitenkin harvinaisia.

Aiemmin tällä viikolla Kuopion keskustassa Puijonkadulla puukotettiin miestä alkuillasta. Kuopiolaismiehen epäillään lyöneen kaveriaan selkään. Myös sen tapauksen tutkinta on kesken.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Ravintolakorttelin puukotuksen rikosnimike puuttui - tekijä yhä tunnistamatta

Puukotus Kuopiossa: Miestä lyötiin teräaseella selkään

Nuori mies pidätetty Kuopion puukotuksesta – tutkinta jatkuu

Miestä puukotettiin Kuopion keskustassa

Espoo, Kouvola ja Kuopio ovat Suomen turvallisimmat isoista kaupungeista