Sinkoileva moottoripyörä aiheutti vaaratilanteen - Kuski loukkaantui pahoin

Moottoripyörällä kaatunut nuori mies loukkasi pahoin jalkaansa Kuopiossa maanantaina illalla. Onnettomuus sattui noin kello 21 Vuorikadulla.

Vuonna 1990 syntynyt mies ajoi Vuorikatua rautatieaseman suunnasta Kuopionlahden suuntaan. Poliisin mukaan kuljettaja oli ajanut huomattavaa ylinopeutta ja keulinut kiihdyttäessään vauhtia Tulliportinkadun risteyksessä.

Kun moottoripyörän eturengas koski taas katuun, menetti kuski ajokin hallinnan ja kaatui kyljelleen. Moottoripyörä sinkoutui vastakkaisen kaistan yli ja törmäsi kadunreunuskiveen, josta se jatkoi matkaa jalkakäytävän yli ja osui metalliaitaan. Aidasta pyörä paiskautui takaisin jalkakäytävän yli ajoradalle ja pysähtyi lopulta Kirjastokadun risteykseen.

Törmäyksen rajuudesta kertoo jotain jo se, että poliisi mittasi kaatumispaikan ja pyörän pysähtymispaikan etäisyydeksi 67 metriä.

Kuljettaja loukkasi vasemman jalkansa pahoin. Vuorikadulla oli tapahtuma-aikaan useita jalankulkijoita, jotka olivat vaarassa loukkaantua sinkoilevan moottoripyörän takia.

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja tapahtuneesta. Yhteyttä voi ottaa numeroon 071 8756740.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.