Moottoripyöräilijä kuoli törmättyään niittokoneeseen

36-vuotias pieksämäkeläinen mies kuoli törmättyään moottopyörällään niittokoneen perään. Moottoripyöräilijä törmäsi pientareita leikkaavan työkoneeseen noin kello 9.15 tiistaiaamuna.

Tapahtumapaikka on kuusi kilometriä Pieksämäeltä Mikkelin suuntaan, Mikkelintiellä (tie nro72) Pyhitty-järven kohdalla. Moottoripyöräilijä menehtyi tapahtumapaikalle.

Moottoripyöräilijä oli tulossa Mikkelin suunnasta Pieksämäelle päin. Hän oli liikkeellä yksin.

Onnettomuuden raivaustyöt kestivät pari tuntia. Töiden aikana yksi ajokaista oli suljettu liikenteeltä, ja poliisi ohjasi liikennettä. Raivaustyöt saatiin päätökseen keskipäivällä.

Onnettomuutta tutkii Etelä-Savon poliisilaitos.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Lännen Median tiedot: Helsingissä viime viikolla tapahtunut henkirikos oli paloittelusurma

THL: Suomessa on todettu vuorokaudessa 29 uutta koronavirustartuntaa, Kuopiossa yksi tartunta

Rajavartiolaitoksen esitutkinta valmistui: kaksi venäläishävittäjää loukkasivat viime kuussa Suomen ilmatilaa Porvoon edustalla

OAJ: Etäopetus soveltuu osin lukioihin, mutta perusopetukseen ei juurikaan –  koronakevään oppimisvajetta ei paikata vuodessa tai kahdessa

Sanna Inkisen uutisanalyysi: Naiset johtavat lomautus- ja työttömyystilastoja – Kirivätkö miehet syksyllä ohi?

Kertakäyttömaskin hinta pyörii euron paikkeilla, eli mahdollisen THL-suosituksen noudattaminen voi maksaa 100–200 euroa kuukaudessa – "Varmasti suomalaiset osaavat käyttää"

Soininvaara lyttää ABC-Suomen: "Kaupunkien houkuttelevuus on vähäistä, koska ne ovat niin rumia"

Soininvaaralta kova väite: Haavisto poliittisen vainon kohteena, vihreillä kannatuksen kannalta väärät salkut

Koronaohjeita päivitettiin: Hengitystieoireiden kanssa ei jatkossa saa mennä kouluun tai päiväkotiin, ellei koronaa ole suljettu pois

Syyttäjän mukaan United Brotherhoodin johtajaksi epäilty mies piti väkivallalla uhkaamalla huolta siitä, että ryhmä pysyy ruodussa: "Ihmiset selkeästi jopa pelkäävät häntä"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.