Mummo yritti varastaa pyörän

Poliisi yllättyi täysin, kun pyörävarkaudesta epäilty osoittautui yli 70-vuotiaaksi naiseksi, joka oli varustautunut murtovälineillä.

Tapauksesta ei ole kuitenkaan toistaiseksi kirjattu rikosilmoitusta, koska poliisi tiedä, kenen pyörää nainen yritti viedä.

Erikoinen vyyhti sai alkunsa vappupäivän iltana, kun ohikulkija näki vanhan rouvan tarmokkaasti työkaluilla yrittävän rikkoa pyöränlukkoa Kuopion linja-autoaseman luona.

Kun nainen huomasi tulleensa havaituksi, hän lähti vimmatusti karkuun jo käytössään olleella toisella pyörällä ja ajoi kevyen liikenteen siltaa ylös Puistokadun suuntaan.

Silminnäkijä soitti hätänumeroon ja lähti juosten hänen peräänsä, mutta vanha rouva karisti seuraajan kannoiltaan hautausmaan kohdalla

Poliisipartio huomasi tuntomerkkeihin täsmäävän henkilön Asemakadulta.

Nainen yritti ensin lähteä myös poliiseja pakoon, mutta takaa-ajo tyssäsi, kun poliisit topakasti käskyttivät mummon seisahtumaan.

Poliisien kiinniottama nainen osoittautui todella yli 70-vuotiaaksi, ja häneltä löytyi ammattimaiseen tyyliin rautasaha ja pihdit, joilla lukon olisi saanut rikki.

Nainen tunnusti poliiseille, että oli jo päivällä katsonut valmiiksi kiinnostavan pyörän.

Poliisi selvittää vielä, millä nimikkeellä tapausta tutkitaan. Tässä vaiheessa poliisin mukaan tärkein on, että rikos saatiin estettyä. Poliisi myös otti haltuunsa rouvan murtovälineet.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Poliisiammattikorkeakoulun opettaja syytteeseen seksuaalisista hyväksikäytöistä ja ahdistelusta – uhreja on seitsemän

Ilmatieteen laitoksen pääjohtaja varoittaa Helsinkiä tulvasta – yhtenäinen vesimassa voi nousta Itämerellä yli kolme metriä ilmastonmuutoksen takia

Ilmailualan Unioni laajentaa tukitoimiaan Postin työkiistassa

Seinäjoen ralliturmasta viidelle syytteet kuolemantuottamuksesta – katsoja-alueella ollut nainen kuoli, kun ralliauto suistui päälle

Yhä useampi rahoittaa opintonsa lainalla – opintolainaa nostaneiden määrä kaksinkertaistunut

Veikkaus tavoitti vihdoin viimeisenkin Siilinjärven Eurojackpot-voittajista: Syy tavoittamattomuudelle yksinkertainen

HS: Järjestyksenvalvojien valvonnassa puutteita – edes tuomio murhan yrityksestä ei vienyt aina lupaa

Tuulin kirje auttaa tunteiden kanssa – Keski-Savossa on tehty jo vuosia tunnekasvatusta kouluissa

Kulttuuri- ja liikuntajärjestöt pala kurkussa – Veikkauksen väheneviä tuottoja tuskin kompensoidaan edunsaajille valtion budjetista, arvioivat kansanedustajat

Postin työkiistan sovittelu jatkuu, uudet tukilakot lisäävät painetta

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.