Murhaleski Auerin muistelmat julkaistaan myös äänikirjana - lukee tarinan itse

Anneli Auerin kirjoittama Murhalesken muistelmat -kirja julkaistaan myös äänikirjana (BookBeat), ja Auer lukee kirjan itse. Lisäksi kirjan oikeudet on myyty Ruotsiin (BookBeat), kertoo Into Kustannus. Painetusta kirjasta uutisoitiin ensimmäisen kerran viime keväänä.

Auerin puoliso Jukka S. Lahti surmattiin perheen kotona Ulvilassa joulukuussa 2006. Auer on katsottu käräjillä kahdesti syylliseksi ja hovioikeudessa kahdesti syyttömäksi. Korkein oikeus palautti jutun käräjäoikeuteen vuonna 2012. Hovioikeus katsoi vuoden 2015 helmikuussa, että Auer on syytön. Tuomio jäi lainvoimaiseksi, sillä korkein oikeus ei myöntänyt valituslupaa. Tekijää ei ole saatu selville.

Kustantajan mukaan Murhalesken muistelmat on "tarkka, sujuvasanainen kuvaus murhayöstä, poliisitutkinnan eri vaiheista ja neljästä pitkästä oikeudenkäynnistä – sekä arkisesta elämästä niiden välillä". Auer kertoo, miten hän menetti ensin aviomiehensä ja sitten lapsensa, maineensa ja elinkeinonsa ja miltä se kaikki tuntui. Kirja ilmestyy perjantaina 16. syyskuuta.