Murhasta epäillyt miehet vangittiin Iisalmessa

Poliisi epäilee kahta iisalmelaista keski-ikäistä miestä murhasta. Heidän vangittiin perjantaina.

Poliisi epäilee miesten aiheuttaneen iisalmelaisen 47-vuotiaan miehen väkivaltaisen kuoleman viime viikonvaihteessa. Poliisin mukaan teossa oli käytetty teräasetta ja tekotapa oli niin raaka, että poliisi tutkii tekoa siksi murhana.

Poliisi sai vainajasta tiedon maanantaina aamupäivällä, kun poliisille ilmoitettiin iisalmelaisessa yksityisasunnossa olevan vainaja.

Menehtynyt mies löytyi omasta asuinhuoneistostaan kuolleena. Toistaiseksi miehen kuolinajasta ei ole varmuutta. Sitä selvitetään oikeuslääketieteellisissä tutkimuksissa.

Poliisi otti maanantaina kahden miehen lisäksi kiinni keski-ikäisen naisen, joka on toimitettu toisen asian takia kärsimään vankeusrangaistustaan.

Poliisilla on vielä kuulematta tapauksesta mahdollisia tietäviä henkilöitä, joten tapahtumien kulun ja taustojen selvittely jatkuu.

Nyt epäiltyinä olevat miehet ovat poliisille rikosten ja häiriökäyttäytymisen vuoksi entuudestaan tuttuja. Ilmitulleen väkivallan teon epäillään liittyvän toistensa tuntevan porukan päihteiden käytön sävyttämään illanviettoon.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Poliisi otti kolme kiinni epäiltyinä taposta