Murtovaras tunkeutui kauppahalliin

Kuopion kauppahalliin on murtauduttu viime öinä ainakin kahdesti.

Kauppahalli on ison keskustan tori- ja kauppahalliremontin takia pressujen alla suojassa, mutta sen liikkeet ovat toiminnassa normaalisti.

Tiistaiaamuna liikkeiden pitäjät huomasivat, että kauppahallin liikkeissä oli käyty luvatta ja anastettu sisältä tavaraa.

Samalla selvisi, että myös edellisenä yönä yksi liikkeiden omistajista oli tavannut kauppahallin sisällä yöllä miehen, joka oli kertonut olevansa nälkäinen.

Sisältä tavattu mies oli ruskeahiuksinen, hoikka, noin 30-vuotias ja hänellä oli ollut lätsä päässä. Hän poistui paikalta tultuaan häirityksi.

Poliisi pyytää vihjeitä kauppahalliin murtautuneesta tai murtautuneista Kuopion poliisiaseman vihjepuhelimeen puh. 071875 6880.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Ensimmäiset koululaiset aloittavat kouluvuotensa tänään, viimeiset ensi maanantaina

Poliisi: Miehen epäillään heittäneen koiran alas parvekkeelta, epäilty löydettiin autosta räjähteen kanssa

Syyttäjän mukaan United Brotherhoodin johtaja löi häntä arvostellutta jäsentä miekalla päähän, koska jäsen oli arvostellut johtamista

Turun terrori-iskun sankarille luetaan syytteet vahingonkorvaushuijauksesta – on myöntänyt yrittäneensä saada oikeudettomia korvauksia

Otkes: Imatran turmakoneen lentoonlähtönopeus oli liian hidas

Riskimaista tuleville matkustajille tulossa pakkotestaukset ja -karanteenit –riskimaihin on matkustettu suositeltua laajemmin

Skopjesta Turkuun tulleessa koneessa oli 24 koronatartunnan saanutta – koronatestaukset Helsinki-Vantaalla aloitettu

Koronavilkku-sovellukselle tavoitellaan miljoonaa käyttäjää kuukaudessa –  käyttö ei vaadi henkilötietoja

Vihreät aloittaisi kokeilun ansiosidonnaisen työttömyysturvan porrastamisesta ja poistaisi eläkeputken

Ari Helmisen uutisanalyysi: EU tuo apua tulevaisuusinvestointeihin – Vanhasen kassakaapissa riskiskenaariot, joihin ei ole kaavaa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.