Myrsky katkaisi junaliikenteen Etelä-Karjalassa

Junaliikenne on poikki Etelä-Karjalassa välillä Imatra-Joensuu eilisen myrskyn takia. Myrsky kaatoi junaradalle puita ja katkoi sähköjä.

VR:ltä arvioidaan, että liikenne on poikki Imatrasta Parikkalaan ainakin kaksi päivää. Parikkalasta Joensuuhun kulkeva rata saataneen korjattua vielä tänään. Junayhteydet korvataan katkon aikana busseilla.

Etelä-Karjalassa kaikki päätiet on saatu raivattua. Muiden teiden raivaus jatkuu pelastuslaitoksen mukaan pitkin aamua.

Myrsky aiheutti paljon tuhoa muun muassa Rautjärvellä itärajalla, missä useat kunnan rakennuksista vaurioituivat. Esimerkiksi Simpeleen yhteiskoulun katto vaurioitui myrkyssä pahasti.

Keskisuomalainen Hankasalmi on yksi pahimmin myrskystä kärsineistä paikkakunnista. Sähköt ovat poikki osassa kunnan keskustaa, ja katkoksen arvioidaan kestävän jopa vuorokauden. Pelastuslaitos on eilisestä asti raivannut teiden päälle kaatuneita puita.

Pirkanmaalla Ruoveden Visuveden kääntösilta on saatu jälleen toimimaan. Silta oli eilen poissa käytöstä myrskyn aiheuttaman sähkökatkoksen vuoksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

"Kalman haju on tsunamista vahvasti muistissa" –  lehtikuvaaja Peter Jansson ehti kuvata monia järkyttäviä uutistapahtumia

Leppä torjuu maito- ja lihakiellot: "Asiassa ollaan hakoteillä, jos kieltoja perustellaan ilmastosyillä."

Ulkomailta tuoduille henkilöille hankittiin suomalaiset henkilötunnukset, näiden nimiin otettiin pikavippejä ja luottokortteja – epäillyllä huijauksella saatiin yli 700  000 euroa

Poliisi kaipaa havaintoja valkotakkisesta miehestä Espoossa – epäillään yrittäneen napata 9-vuotiaan pojan

Korkein oikeus perui vartijan murhanneen vangin vapauttamisen – Vanki oli liittynyt vankilassa UB-jengin täysjäseneksi

Poliisi saanut kiinni etsimänsä nuoren naisen Harjavallassa – etsittiin epäiltynä väkivaltarikoksesta

Täyteen vuokratut ostarit houkuttelevat pois keskustoista maakunnissa, pääkaupunkiseudun kauppakeskuksissa liiketiloja on tyhjillään

Ravitsemusterapian professori Ursula Schwab torjuu maito- ja lihakiellot: "Kiellot johtavat aina ongelmiin"

Maaseudun Tulevaisuus: Enemmistö ei karsisi lihaa ja maitoa koulujen ja päiväkotien ruokalistoilta

Lähestymiskieltojen määrä vajosi alemmas kuin koskaan – Kansainvälinen asiantuntijaryhmäkin ihmettelee Suomen alhaisia lukuja

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.