Myrsky katkaisi junaliikenteen Etelä-Karjalassa

Junaliikenne on poikki Etelä-Karjalassa välillä Imatra-Joensuu eilisen myrskyn takia. Myrsky kaatoi junaradalle puita ja katkoi sähköjä.

VR:ltä arvioidaan, että liikenne on poikki Imatrasta Parikkalaan ainakin kaksi päivää. Parikkalasta Joensuuhun kulkeva rata saataneen korjattua vielä tänään. Junayhteydet korvataan katkon aikana busseilla.

Etelä-Karjalassa kaikki päätiet on saatu raivattua. Muiden teiden raivaus jatkuu pelastuslaitoksen mukaan pitkin aamua.

Myrsky aiheutti paljon tuhoa muun muassa Rautjärvellä itärajalla, missä useat kunnan rakennuksista vaurioituivat. Esimerkiksi Simpeleen yhteiskoulun katto vaurioitui myrkyssä pahasti.

Keskisuomalainen Hankasalmi on yksi pahimmin myrskystä kärsineistä paikkakunnista. Sähköt ovat poikki osassa kunnan keskustaa, ja katkoksen arvioidaan kestävän jopa vuorokauden. Pelastuslaitos on eilisestä asti raivannut teiden päälle kaatuneita puita.

Pirkanmaalla Ruoveden Visuveden kääntösilta on saatu jälleen toimimaan. Silta oli eilen poissa käytöstä myrskyn aiheuttaman sähkökatkoksen vuoksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Melkein joka taloudessa on kaapeissaan hylättyä elektroniikkaa, vaikka se olisi arvokkainta kierrätystavaraa

Hallitus pohtii, voisiko Alkosta olla ratkaisuksi pienpanimoiden ahdinkoon – valikoimaa lisää hyllyille ja kotiinkuljetusta?

Kotimaan matkailubuumissa vuokra-autot viedään käsistä – "Edulliset autot ovat käytännössä loppu"

Suomessa todettu viisi uutta koronavirustartuntaa, yhteensä tartuntoja runsaat 7 000

Hallitus haluaa purkaa ulkoistettujen sotepalveluiden jättisopimukset – tavoite saattaa törmätä perustuslakiin ja EU-direktiiviin

Ylinopeutta ajanut mies jäi poliisin haaviin 2  800 nuuskapurkkia autossaan – kahta parikymppistä joensuulaista epäillään veropetoksesta ja salakuljetuksesta

MT: Matti Vanhanen ei halua keskustan puheenjohtajaksi – "Sanon, etten pyri enää mihinkään"

HS-gallup: Tyytyväisyys hallituksen toimintaan on koronapandemian keskellä ennätyskorkealla

Kesäkuun hellejakso sai hyttyset kuoriutumaan rytinällä – etenkin pohjoisessa inisee tulevina viikkoina

Suurin osa vanhemmista maksaa elatusavun ajallaan ja ongelmitta – elatussopimusten määräaikaisia muutoksia on tehty paljon koronatilanteen vuoksi

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.