Näytteljä Vatanen vei Antskun vaatehuoneeseen

Sonkajärven Sukevalta kotoisin oleva näyttelijä Jussi Vatanen juhli itsenäisyyspäivää Linnassa vaimonsa laulaja Marika Tuhkalan seurassa. Tuhkalan asu on vaatesuunnittelija viremäläislähtöisen Katri Niskasen käsialaa.

Tuhkala ei nyt ollut Linnassa ensimmäistä kertaa, sillä hän esiintyi juhlissa pari vuotta sitten Kaartin Compon solistina.

Pariskunta ei ole yleensä viettänyt itsenäisyyspäivää mitenkään erityisemmin, vaikka Vatasen mukaan sitä ehkä pitäisi juhlia.

Suomalaisuudessa Vatanen kertoo arvostavansa sitä, että kaikki ovat suurin piirtein tasa-arvoisessa asemassa ja pääsevät samoista lähtökohdista ponnistamaan elämäntaipaleelle.

–?Se on varmaan sellainen asia, mikä ei todellakaan ole itsestäänselvyys muualla, Vatanen huomauttaa.

Työrintamalla näyttelijä viettää tällä hetkellä hiljaiseloa. Tammikuussa hän kuitenkin palaa kuvaruutuihin MTV:n Kingi-viihdeohjelmassa.

Vatanen nousi suuren yleisön suosikiksi viimeistään Putous-ohjelman myötä. Hän ei kuitenkaan ole hetkeen esittänyt viimeisintä hahmoaan Antskua.

–?Putouksen hahmoista pääsee helposti eroon, kun laittaa ne pukupussiin ja vie vaatehuoneeseen.

Uusimmat

Kotimaa

Pääesikunta vaatii Ilmavoimilta lisäselvityksiä Lapinmajan käytöstä

Poliisi: Karhu tuli tielle ja törmäsi autoon Ilomantsissa – karhukolari samalla seudulla myös toissa päivänä

Helpottunut lehmä vedettiin ylös lietealtaasta kolmen metrin syvyydestä Ruokolahdella – nosto-operaatiossa traktori ja lähes 10 miestä

Kaikkien kuntien tietoturvassa olisi parantamisen varaa – Lahteen kohdistuneessa kyberhyökkäyksessä tuhat tietokonetta saastui

Neuvostovankeja kohdeltiin maatiloilla yleensä hyvin, tiukat ohjeet eivät uponneet isäntäperheisiin – Tutkimukseen haastateltujen jatkosodan ajan lasten mukaan vankien kanssa syntyi usein ystävyys

Monet perheet kokevat vauvan normaalinkin yöheräilyn ongelmaksi – "Normaali on usein paljon odotettua huonompaa kuin vanhemmat luulevat"

HS: Jutta Urpilainen siirtynee EU-komissaariksi suoraan vanhempainvapaalta, perheeseen tulee toinen lapsi

Hämeenlinnassa paljastetaan väittelyä herättänyt Lotta-patsas

Seinäjoella kaksi nuorta miestä kuollut auton törmättyä puuhun

Kultarannassa keskustellaan jälleen ulko- ja turvallisuuspolitiikasta – teemana maailman murros ja Euroopan tulevaisuus, päävieraana Saksan liittopresidentti

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.