Nainen löytyi kuolleena kadulta Kuopiossa – poliisi epäilee kaveriporukkaa heitteillejätöstä

Kolmekymppinen nainen löytyi kuolleena parkkipaikalta Kuopion Leväsellä viime lauantai-iltana. Poliisin mukaan naisessa ei ollut väkivallan merkkejä.

Poliisi epäilee kuitenkin, että naisen tuntema kaveriporukka oli jättänyt päihtymyksen takia toimintakyvyttömän naisen hortoilemaan ulos Leväselle. Nainen menehtyi ulos Myllärintien parkkipaikalle. Poliisi selvittää hänen kuoleman syytään tarkemmin oikeuslääketieteellisissä tutkimuksissa.

Poliisi kuulusteli asian takia viikonloppuna yhdeksää ihmistä, jotka kaikki on kuitenkin vapautettu kuulustelujen jälkeen.

Poliisi otti jo sunnuntain vastaisena yönä kiinni kuusi ihmistä kuulusteltaviksi. Kolme kuulusteltavaa haettiin poliisiasemalle vielä sunnuntaina päivällä. Osaa heistä epäillään rikoksesta edelleen. Tutkinta asiassa jatkuu.

Poliisi epäilee, että porukka aikuisia vietti viikonloppuna aikaa yksityisasunnossa käyttäen alkoholia ja osa myös lisäksi huumausaineita. Nainen oli joko laitettu ulos asunnosta tai huonossa kunnossa päästetty ulos illan aikana.

Poliisin mukaan naiselle olisi tullut soittaa apua eikä pakottaa tai päästää häntä yksin ulos tilassa, jossa ei pysty huolehtimaan itsestään.

Poliisi on kuulustellut yhdeksää ihmistä epäiltyinä heitteillepanosta. Siitä voidaan tuomita sakkoja tai enintään kaksi vuotta vankeutta.

Useat porukat ovat viettäneet viime viikkoina päihteiden sekaisia juhlia yksityisasunnoissa tai esimerkiksi puistoissa. Viranomaiset kehottavat kutsumaan paikalle apua hätänumerosta, jos joku on ottanut yliannostuksen tai on humalan takia vakavassa tilassa eikä kukaan pysty huolehtimaan hänestä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Anna-Maja Henriksson hakee jatkokautta RKP:n puheenjohtajana

Ministeri ja Kuntaliiton toimitusjohtaja vääntävät kuntien uusien tehtävien rahoituksesta julkisen talouden sukeltaessa – "Emme usko, että valtionkaan rahat riittävät"

Valtio jakaa kunnille 2 miljardia euroa, mutta silti jopa Helsinki tekee kymmenien miljoonien eurojen tappiot – "Veronkorotuksissa joudutaan tekemään isoja arvovalintoja", sanoo kokenut kuntakonsultti

Valtiovarainministeri Vanhanen HS:lle: Hallitusohjelman kirjaus 30  000 uudesta työllisestä on voimassa

Monet metsästysseurat kaipaavat kipeästi nuoria riveihinsä – toiset taas saattavat evätä jäsenyyden puuttuvien suhteiden vuoksi

Sadealue pyyhkäisee Suomen yli tänään

Marinin hallituksen kykyihin luotetaan enemmän kuin Rinteen ja Sipilän – enemmistö kyselyyn vastanneista uskoo, ettei hallitus hajoa ennen seuraavia eduskuntavaaleja

Koronapelot laimentuivat – suomalaiset ryntäsivät ostamaan lomamatkoja Välimerelle

Muhoksen metsäpalon sammutustyöt jatkuvat viikonlopun yli – palopesäkkeitä on runsaasti

Miestä epäillään alaikäisiin kohdistuneista seksuaalirikoksista – poliisi on saanut useita ilmoituksia miehestä tämän vuoden ja viime syksyn aikana

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.