Nainen leikkasi korvan irti huumevelan takia

Pohjois-Karjalan poliisi on selvittänyt törkeän pahoinpitelyn Nurmeksessa viime kesältä. Teon epäillään johtuneen huumeiden käyttöön liittyvistä riidoista.

Viime kesäkuussa nurmeslaiselta 33-vuotiaalta mieheltä leikattiin irti korva. Poliisitutkinnan mukaan Lehtovaaralla yksityisasunnossa kaksi miestä piti uhria kiinni, kun lieksalainen nainen leikkasi korvan irti.

Kun poliisi alkoi tutkia tapausta, korvaa ei löydetty paikalta, mutta se löytyi myöhemmin tehdyssä kotietsinnässä naisen pakastimesta.

Poliisi epäilee tekijöiksi lieksalaista vuonna 1982 syntynyttä naista, samanikäistä savonlinnalaista miestä ja vuonna 1981 syntynyttä nurmeslaista miestä.

Poliisi epäilee kaikkia kolmea törkeästä pahoinpitelystä. Poliisin mukaan julman teon syynä oli mahdollisesti huumausainekauppaan liittyvät kiistat kuten todelliset tai liioitellut huumekauppavelat.

Poliisi epäilee ainakin osaa porukasta myös huumausaineen käyttörikoksesta. Tapauksen esitutkinta on valmistunut ja se siirtyy harkittavaksi syyttäjälle.

Uusimmat

Kotimaa

Pääesikunta vaatii Ilmavoimilta lisäselvityksiä Lapinmajan käytöstä

Poliisi: Karhu tuli tielle ja törmäsi autoon Ilomantsissa

Helpottunut lehmä vedettiin ylös lietealtaasta kolmen metrin syvyydestä Ruokolahdella – nosto-operaatiossa traktori ja lähes 10 miestä

Kaikkien kuntien tietoturvassa olisi parantamisen varaa – Lahteen kohdistuneessa kyberhyökkäyksessä tuhat tietokonetta saastui

Neuvostovankeja kohdeltiin maatiloilla yleensä hyvin, tiukat ohjeet eivät uponneet isäntäperheisiin – Tutkimukseen haastateltujen jatkosodan ajan lasten mukaan vankien kanssa syntyi usein ystävyys

Monet perheet kokevat vauvan normaalinkin yöheräilyn ongelmaksi – "Normaali on usein paljon odotettua huonompaa kuin vanhemmat luulevat"

HS: Jutta Urpilainen siirtynee EU-komissaariksi suoraan vanhempainvapaalta, perheeseen tulee toinen lapsi

Hämeenlinnassa paljastetaan väittelyä herättänyt Lotta-patsas

Seinäjoella kaksi nuorta miestä kuollut auton törmättyä puuhun

Kultarannassa keskustellaan jälleen ulko- ja turvallisuuspolitiikasta – teemana maailman murros ja Euroopan tulevaisuus, päävieraana Saksan liittopresidentti

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.