Nainen leikkasi korvan irti huumevelan takia

Pohjois-Karjalan poliisi on selvittänyt törkeän pahoinpitelyn Nurmeksessa viime kesältä. Teon epäillään johtuneen huumeiden käyttöön liittyvistä riidoista.

Viime kesäkuussa nurmeslaiselta 33-vuotiaalta mieheltä leikattiin irti korva. Poliisitutkinnan mukaan Lehtovaaralla yksityisasunnossa kaksi miestä piti uhria kiinni, kun lieksalainen nainen leikkasi korvan irti.

Kun poliisi alkoi tutkia tapausta, korvaa ei löydetty paikalta, mutta se löytyi myöhemmin tehdyssä kotietsinnässä naisen pakastimesta.

Poliisi epäilee tekijöiksi lieksalaista vuonna 1982 syntynyttä naista, samanikäistä savonlinnalaista miestä ja vuonna 1981 syntynyttä nurmeslaista miestä.

Poliisi epäilee kaikkia kolmea törkeästä pahoinpitelystä. Poliisin mukaan julman teon syynä oli mahdollisesti huumausainekauppaan liittyvät kiistat kuten todelliset tai liioitellut huumekauppavelat.

Poliisi epäilee ainakin osaa porukasta myös huumausaineen käyttörikoksesta. Tapauksen esitutkinta on valmistunut ja se siirtyy harkittavaksi syyttäjälle.