Neljä jäi kiinni kaljanäpistyksistä

Poliisi otti maanantai-iltana kiinni kaksi miestä ja kaksi naista epäiltyinä näpistysrikoksista Kuopiossa. Rikokset tapahtuivat eri puolilla kaupunkia puolentoista tunnin sisällä.

Tapaukset eivät liittyneet toisiinsa muuten kuin, että ne sattuivat sattumalta lähes perätysten.

Ensin illalla kello 19.30 aikoihin poliisille ilmoitettiin Kolmisopen Citymarketista, että mies vei erilaisia juomia ja poistui autolla paikalta. Hetken päästä sama mies olikin varkaissa Saarijärven K-marketissa. Mies ehti näpistellä juomia mukaansa, mutta poliisit tavoittivat hänet kantamustensa kanssa kaupan läheltä.

Samana iltana toinen mies näpisti juomia mukaansa keskustasta Kauppakadun K-marketista ja sen jälkeen Minna Canthin kadun R-kioskilta. Poliisi tavoitti miehen asunnosta Haapaniemenkadulta.

Miehen kotoa löytyi myös luvaton ampuma-ase, joten poliisi epäilee miestä myös ampuma-aserikoksesta.

Lisäksi Haapaniemenkadun Siwassa kaksi naista varasteli juomia mukaansa. Myös myyjä huomasi teon ja kielsi naisia, toinen naisista uhkasi myyjää väkivallalla. Poliisi epäilee naista siksi ensi alkuun ryöstöstä, mutta rikosnimike voi vielä muuttua.

Naisetkin jäivät kiinni pian teon jälkeen keskustassa.

Kaikki epäillyt ovat poliisille entuudestaan tuttuja rötöstely- ja päihdetaustansa vuoksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

WWF:n kysely: Earth Houriin osallistui 1,4 miljoonaa suomalaista – valot sammuivat tunniksi 190 maassa ja maantieteellisellä alueella

Budjettipäällikön mukaan valtiontalous painuu yli 10 miljardia alijäämälle tänä vuonna

Kodeille tulossa muhkea energiansäästö – "Korona tulee varmasti vielä laskemaan hintoja"

Sydänsairaat ovat peruneet vastaanottoaikoja koronaviruksen pelossa – lääkärit patistavat sydänoireisia hakeutumaan hoitoon

Pieksämäen sosionomi-koulutus vetovoimaisin, vaikka kampus on lakkautusuhan alla

Presidentti Niinistö ihmettelee MTV:lle kriisinyrkkijupakkakeskustelua

Oppositio kritisoi hallitusta turhasta kiireestä asioissa, jotka eivät liity koronakriisiin – "Nyt on riskinä se, että tavalliset lakiesitykset eivät tule käsitellyksi asianmukaisesti"

Pikavippiyhtiön toimitusjohtaja ennakoi maksuhäiriöaaltoa – perintään joutumisen voi välttää sopimalla eräpäivän siirrosta tai maksuvapaasta kuukaudesta

Kunta-alan työehtosopimusta koskevaa umpisolmua availlaan jälleen ensi viikolla

Kuopiolaiset taidekauppiaat tuomittiin petoksista ja väärennyksistä – oikeus tuomitsi suosittujen näyttelyjen "aidot picassot" menetettäviksi valtiolle

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.