Neljä jäi kiinni kaljanäpistyksistä

Poliisi otti maanantai-iltana kiinni kaksi miestä ja kaksi naista epäiltyinä näpistysrikoksista Kuopiossa. Rikokset tapahtuivat eri puolilla kaupunkia puolentoista tunnin sisällä.

Tapaukset eivät liittyneet toisiinsa muuten kuin, että ne sattuivat sattumalta lähes perätysten.

Ensin illalla kello 19.30 aikoihin poliisille ilmoitettiin Kolmisopen Citymarketista, että mies vei erilaisia juomia ja poistui autolla paikalta. Hetken päästä sama mies olikin varkaissa Saarijärven K-marketissa. Mies ehti näpistellä juomia mukaansa, mutta poliisit tavoittivat hänet kantamustensa kanssa kaupan läheltä.

Samana iltana toinen mies näpisti juomia mukaansa keskustasta Kauppakadun K-marketista ja sen jälkeen Minna Canthin kadun R-kioskilta. Poliisi tavoitti miehen asunnosta Haapaniemenkadulta.

Miehen kotoa löytyi myös luvaton ampuma-ase, joten poliisi epäilee miestä myös ampuma-aserikoksesta.

Lisäksi Haapaniemenkadun Siwassa kaksi naista varasteli juomia mukaansa. Myös myyjä huomasi teon ja kielsi naisia, toinen naisista uhkasi myyjää väkivallalla. Poliisi epäilee naista siksi ensi alkuun ryöstöstä, mutta rikosnimike voi vielä muuttua.

Naisetkin jäivät kiinni pian teon jälkeen keskustassa.

Kaikki epäillyt ovat poliisille entuudestaan tuttuja rötöstely- ja päihdetaustansa vuoksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Hangon veneturman tutkintaan nimetty tutkijaryhmä

Iltalehti: Vasemmistoliiton Andersson esittää yhä kansalaisille jaettavaa elvytysseteliä

Johtavat lääkärit kiristäisivät kokoontumisrajoituksia – "Nyt on menty yli sen rajan, missä kohtuudella voi olettaa tämän viruksen pysyvän aisoissa"

Hallitus kokoontuu tänään iltakouluun lomien jälkeen

Koulutyö alkaa monissa kouluissa tänään, ensimmäiset kiirehtivät opintielle jo eilen

Valtiovarainministeriön on määrä saada valmiiksi ehdotuksensa ensi vuoden budjetiksi – neuvotteluissa etsitty keinoja esimerkiksi vientiteollisuuden auttamiseksi

Traktori lähti ilman kuljettajaa liikkeelle ja meni pihan poikki metsään – moottorin sammuttamiseen tarvittiin savusukeltaja

Kotijuhlat tulossa ja korona arveluttaa? – lue lääkäreiden ja viranomaisten ohjeet turvalliseen juhlintaan

THL:n pääjohtaja: Maskisuositus julkaistaan torstaina – julkiset liikennevälineet erityishuomiona, suosituksesta tulossa alueellinen

Rahtikonttiin Espoossa pyrkinyt naamioitunut joukko havitteli poliisin mukaan yli 170 kilon kokaiinilastia – aine jopa 100-prosenttista ja arvo 25 miljoonaa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.