Neljän lapsen hyväksikäyttäjälle ehdollista

Itä-Suomen hovioikeus kovensi torstaina lasten hyväksikäyttäjän rangaistuksen ehdolliseksi vankeudeksi.

Kymenlaaksolainen 25-vuotias mies oli käyttänyt seksuaalisesti hyväkseen neljää lasta Koillis-Savossa. Viidennen lapsen hyväksikäyttö jäi yritykseksi.

Hovioikeus katsoi, että rikokset oli tehty alentuneesti syyntakeisena. Tuomioksi tuli yksi vuosi ja kaksi kuukautta ehdollista vankeutta. Miehen on maksettava uhreille 8 250 euroa kärsimyskorvauksia.

Syyttäjä vaati alun perin rangaistusta kuudesta teosta. Pohjois-Savon käräjäoikeus tuomitsi viime vuonna miehen yhdestä teosta, mutta jätti miehen rankaisematta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Vasemmistopuolueet eläkeputken poistoa tai ansiosidonnaisen porrastusta vastaan – puolueet myös valmiita tinkimään työllisyystoimien aikataulusta: "Asia ei ole kuukaudesta tai kahdesta kiinni"

Asiantuntija: Maskisuosituksella tavoiteltu hyöty saavutetaan vain, jos kaikki noudattavat sitä

Suomalaiset yritykset ovat osoittaneet ketteryyttä koronapandemiassa – "Pitää osata oivaltaa, mikä on todellinen ongelma", sanoo Etlan tutkimusjohtaja

THL: Uusia koronavirustartuntoja todettu 20

STM:n Varhila MTV:lle: Oireettomien laajamittainen koronatestaus ilman riskiperusteisuutta tehotonta

Karjalan lennoston sotilasvalatilaisuus järjestetään tänään ilman yleisöä – katso tallenne valatilaisuudesta täältä

Verkkojätti Amazon on ollut koronakriisin voittaja, mutta tutkija näkee uhkia senkin ympärillä – "Miten käy, jos seuraava katastrofi tapahtuu internetissä?"

Ari Helmisen uutisanalyysi: Korona latistaa SDP:n, keskustan ja kokoomuksen kokousten tunnelman – ja hillitsee pitkien puukkojen yötä

Kymmeniä suomalaisia jää kateisiin vuosittain – poliisi kaipaa tietoja yhteensä yli 400 kadonneesta

Suolistosyövät yleistyvät – nuorimmat sairastuneet ovat alle nelikymppisiä

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.