Nelonen: KRP kuulustellut Nuorisosäätiön ex- johtajaa

Nelosen uutisten mukaan keskusrikospoliisi (KRP) on kuulustellut Nuorisosäätiön entistä toimitusjohtajaa Jorma Heikkistä epäiltynä lahjuksen antamisesta.

Uutisessa KRP:n tutkinnanjohtaja Matti Räsänen vahvisti, että poliisi on tavannut Heikkisen.

- Häntä on kuultu, mutta esitutkinta on edelleen kesken ja sen tarkemmin en kommentoi Heikkisen asemaa tai kuulustelun sisällöstä asiassa, kertoi Räsänen Nelosen uutisissa sunnuntai-iltana.

Rikosepäily liittyy vaalitukiin, joita keskustaa lähellä oleva Nuorisosäätiö antoi Raha-automaattiyhdistyksen hallituksen puheenjohtajana toimineelle Jukka Vihriälälle. Ex-kansanedustaja Vihriälää KRP epäilee virka-aseman väärinkäyttämisestä ja lahjuksen ottamisesta.

KRP:n mukaan mahdollisesti muitakin Nuorisosäätiön johdossa ja hallinnossa toimineita epäillään lahjuksen antamisesta, kertoi Nelonen. Tutkinnanjohtaja Räsänen sanoi, että KRP pyrkii toimittamaan hankkimansa tiedot oikeuskanslerille kevään aikana.

Uusimmat

Kotimaa

Komission puheenjohtaja valitsee tiimiä – "Kaksi komissaariehdokasta on järkevää tässä vaiheessa"

Helsingissä ja Lapissa liki 20 prosenttiyksikön kuilu äänestysaktiivisuudessa – "Se on ihan todella valtava ero"

Metroliikenne Myllypurosta keskustaan toimii jälleen

Nuorta miestä ja tyttöä syytetään liikuntarajoitteisen naisen murhasta, tyttö oli epäillyn teon aikaan 15-vuotias

Katainen: Suomella mahdollisuudet EU-komission varapuheenjohtajuuteen

Upin Tiilikainen: EU-kriittisten edustajien pitää löytää yhteinen linja, jos ne haluavat vaikutusvaltaa Euroopan parlamentissa

Lapset kertovat alasti riisuttamisesta, eristämisestä ja työntekijöiden rasismista Loikalan kartanon lastensuojeluyksikössä – "Mä hakkaan sua niin kauan, että sulle tulee mustelmat näkyviin"

Rinne uskoo yhä hallitusohjelman valmistuvan tällä viikolla

Alkoholilaki uudistui, kulutus kääntyi kymmenen vuoden tauon jälkeen nousuun

Puolustusministeri Niinistölle moitteet oikeuskanslerilta: Valtiosääntöoikeuden asiantuntijoiden nimittely "perustuslakitalebaneiksi" epäasiallista ja henkilöön käyvää

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.