Savoksi viännetty työpaikkailmoitus herätti huomion - Jopa ulkomailta tuli hakemus

Oletko "timakka ja jo eiltäkäsin kontkautunu piällysmiehen hommiin"? Etkä ole "äemänkäkenä ulukomuan kiälenkään kanssa"?

Sittenpä saatat olla se "noheva asennusjulli" elikkä kunnossapitoteknikko, jota Osuuskunta Maitomaa Suonenjoelta etsii savoksi väännetyssä työpaikkailmoituksessaan, joka julkaistiin sunnuntaina Savon Sanomissa.

– Kymmenkunta puhelua ja hakemusta on jo tullut. Yksi tuli Australiasta asti ja yksi hakemus on kirjoitettu savoksi, Maitomaan kunnossapitopäällikkö Mika Pitkänen kertoo.

Paikkaa voi hakea myös "moternisti iimeilillä palakkatoiveineen" ja "suap ilimottautuu suomekssii".

Pitkäsen mukaan hakemuksella ei haluta karkottaa länsisuomalaisia, mutta sellaista asennusjullia haetaan, jolla riittää huumorintajua tähän porukkaan.

– Yhdellekään soittajalle en ole vielä vastannut, että suattaahan se paikka olla auki tai suattaa olla olemattakin, Pitkänen kätkättää.

Ilmoituksen takana on savonlinnalainen mainostoimisto Hinku. Joku savonkielen taitaja saattaa vetää porot nokkaan ilmoituksen kielestä, sillä sitä ei tiettävästi ole tarkastettu kenelläkään puhdasoppisella savonkielen gurulla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.