Nunnan etsinnät jatkuvat - erikoinen katoaminen yllätti, poliisi julkisti kuvan

Heinävedeltä Lintulan luostarista kadonnutta nunnaa ei ole löydetty. Heinävetinen 73-vuotias nainen on ollut kateissa tiistai-illasta asti.

Poliisi jatkoi etsintöjä keskiviikkona pimeän tuloon asti. Etsinnät käynnistettiin uudestaan torstaiaamuna.

Tiedossa on, että Lintulan luostarissa useita kymmeniä vuosia asunut nainen poistui luostarialueelta tiistai-iltana noin kello 20 ja kertoi tovereilleen menevänsä jalan katsomaan luostarin naapurustossa ollutta maatilan tulipaloa.

Tulipalo oli siinä vaiheessa jo sammutettu, mutta paikalla tehtiin vielä jälkiraivausta ja -vartiointia.

Nainen huomattiin kadonneeksi keskiviikkoaamuna. Poliisi sai asiasta ilmoituksen silloin.

Poliisi pyytää kadonneesta havaintoja hätänumeroon 112.

73-vuotias nainen kulkee hieman kumarassa. Hänellä oli kadotessaan siniharmaa, pitkä popliinitakki eli suora kangastakki sekä pään peittävä huivi.

Nainen tuntee luostarin lähialueet hyvin. Hän poistui tiistai-iltana jalan luostarilta koilliseen päin. Uusia todennettuja havaintoja naisesta ei ole.

Poliisi etsi lähialuetta keskiviikkona Rajavartiolaitoksen helikopterin avulla. Lisäksi paikalla tehtiin etsintää veneestä, autoista ja jalan. Poliisin lisäksi paikalle oli pelastuslaitoksen vene ja vapaaehtoisia etsijöitä.

Paikalle oli hälytetty myös poliisikoiria ohjaajineen, mutta varsinaista jäljestystä niillä ei voitu tehdä, kun ei tiedetty, mistä etsiä.

Torstaina etsintää jatketaan, ja sadesään vaihduttua poutaan myös poliisikoirat ohjaajineen liikkuvat mahdollisesti maastossa.

Poliisin apuna etsinnöissä on edelleen myös vapaaehtoisia. Poliisin mukaan myös torstaina etsintöihin on tulossa Rajavartiolaitoksen helikopteri.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Nunnan etsinnät maastosta jatkuvat kolmatta päivää

Nunna katosi yllättäen – poliisi pyytää havaintoja

Lämpökeskuksen tulipalo levisi asuinrakennukseen

Uusimmat

Kotimaa

Paatero väläyttää Postin pilkkomista kahteen yhtiöön: Pakettiliiketoiminta ja kirjeposti erikseen

Keskustan Kurvinen: Perussuomalaiset sortuneet valelukuihin budjetissaan – eduskunnassa ruodittiin opposition vaihtoehtobudjetteja

120 kuntaa haluaa kokeilla vastuuta työllisyyspalveluista – jo ensi keväänä moni työtön asioi TE-toimiston sijaan kunnan kanssa

Neljä suomalaisjohtajaa kuoli lentoturmassa Zimbabwessa vuosi sitten – Tutkinta yhä kesken: "Kaikki päivämäärät tulevat pian vastaan"

Oikeus hylkäsi syytteet lapsen ympärileikkausjutussa – Seura: Isän syytettiin järjestäneen tyttärensä silpominen

Irakilaismies levitti Facebookissa raakaa väkivaltamateriaalia ja panetteli shiiamuslimeja – oikeus tuomitsi kiihottamisesta kansanryhmää vastaan

Rinteen eläkeavaus saa vastakaikua vasemmalta – Pekosen mukaan ministeriössä pohditaan äitien eläkkeitä

STT:n tietojen mukaan valtion omistajaohjausosasto antoi aiemmin syksyllä tukensa Postin pakettilajittelijoiden siirrolle

Sotasurmat-sivuston päivityksessä löytyi 1  600 sisällissodan ennestään tuntematonta vainajaa, lähes kaikki uhreista punaisia

Matkahuollon pakettimäärä kasvanut 50 prosentilla: "Asiakkaat eivät uskalla laittaa paketteja Postin kuljetettavaksi"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.