Nuorisojoukko piiritti auton: nuori mies tunkeutui sisään

18-vuotias iisalmelaismies pahoinpideltiin keskiviikkoiltana autossaan S-Market Veturin pihassa Lapinlahdella.

Itä-Suomen poliisin mukaan tapahtumapaikalla oli iltayhdeksän jälkeen ollut noin kymmenen hengen nuorisoporukka, joka oli ensin piirittänyt miehen kuljettaman auton.

Sen jälkeen yksi porukkaan kuulunut nuori mies oli tullut autoon sisään. Toinen mies oli tullut kuljettajan ovelle, muutama jäänyt auton eteen ja etukulmalle, yksi toisen etuoven kohdalle ja yksi oli avannut auton toisen takaoven.

Sisään autoon tullut nuori mies oli kehottanut kuljettajaa maksamaan velkansa, jolloin kuljettaja oli pyytänyt miestä poistumaan autosta. Silloin velkoja perinyt mies oli ryhtynyt lyömään kuljettajaa. Tämän jälkeen lyöjä oli poistunut autosta.

Tilanne oli mennyt ohi kuljettajan päästyä ajamaan pois paikalta rautatieaseman pihaan, josta oli soittanut hätäkeskukseen. Poliisi ei tavoittanut nuorisojoukkoa.

Pahoinpitelyn seurauksena todettiin uhrin ylähuuleen tulleen verinen haava ja turvotusta. Lisäksi uhri valitti huonovointisuutta ja päänsärkyä.

Juttua tutkitaan pahoinpitelynä. Poliisilla on vihjeitä henkilöstä, joka saattaa liittyä kerrottuun pahoinpitelyyn. Lisäksi poliisille on annettu tekijän tuntomerkit.

Lisää vihjeitä asiaan liittyen voi soittaa poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai niitä voi laittaa sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi