Nuorisojoukko piiritti auton: nuori mies tunkeutui sisään

18-vuotias iisalmelaismies pahoinpideltiin keskiviikkoiltana autossaan S-Market Veturin pihassa Lapinlahdella.

Itä-Suomen poliisin mukaan tapahtumapaikalla oli iltayhdeksän jälkeen ollut noin kymmenen hengen nuorisoporukka, joka oli ensin piirittänyt miehen kuljettaman auton.

Sen jälkeen yksi porukkaan kuulunut nuori mies oli tullut autoon sisään. Toinen mies oli tullut kuljettajan ovelle, muutama jäänyt auton eteen ja etukulmalle, yksi toisen etuoven kohdalle ja yksi oli avannut auton toisen takaoven.

Sisään autoon tullut nuori mies oli kehottanut kuljettajaa maksamaan velkansa, jolloin kuljettaja oli pyytänyt miestä poistumaan autosta. Silloin velkoja perinyt mies oli ryhtynyt lyömään kuljettajaa. Tämän jälkeen lyöjä oli poistunut autosta.

Tilanne oli mennyt ohi kuljettajan päästyä ajamaan pois paikalta rautatieaseman pihaan, josta oli soittanut hätäkeskukseen. Poliisi ei tavoittanut nuorisojoukkoa.

Pahoinpitelyn seurauksena todettiin uhrin ylähuuleen tulleen verinen haava ja turvotusta. Lisäksi uhri valitti huonovointisuutta ja päänsärkyä.

Juttua tutkitaan pahoinpitelynä. Poliisilla on vihjeitä henkilöstä, joka saattaa liittyä kerrottuun pahoinpitelyyn. Lisäksi poliisille on annettu tekijän tuntomerkit.

Lisää vihjeitä asiaan liittyen voi soittaa poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai niitä voi laittaa sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Tavallisesta pankkituotteesta tuli lomautetuille kriisiapu – kahdessa kuukaudessa haettu yli 210 000 lainanlyhennysvapaata

Sää on keväisen aurinkoinen suuressa osassa maata, lännessä voi sadella

Koronaviruspandemia heikentää erityisesti vähävaraisten perheiden lasten hyvinvointia – "Olisi kiva tehdä jotain muuta kuin istua tietokoneella"

Niinistön isännöimissä Kultaranta-keskusteluissa framilla oli EU – Marinin mukaan jokaisen jäsenmaan on kyettävä tulemaan vastaan

Kesäyössä voi kuulla lepakon siipien suhinaa, mutta ravintolat vaikenevat jo reilusti ennen puoltayötä

Arkistosta: Karjalan kielen seuran avustus jäädytetty: ministeriö tutkii Joensuussa pääpaikkaa pitävän seuran lähes 600 000 euron avustusrahat

Harhaanjohtava aleilmoittelu halutaan kuriin – säännösten rikkominen voi johtaa seuraamusmaksuun

Kesälomakausi lieventää intoa koronarajoitusten alueelliseen purkamiseen – "Kesäaikana ihmiset liikkuvat sen verran, että alueelliset rajoitukset eivät ratkaisisi mitään."

Yksi koronavirukseen liittyvä kuolema lisää – kokonaisuhrimäärä on Suomessa nyt 307

Tampereen Takahuhdissa palaneesta rivitalosta löytyi vainaja, palon epäillään alkaneen sähkölaitteesta

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.