Nuorten porukka suistui autolla koivuun

Lauantai-iltana nuorten porukka oli ajaa pakettiautolla Kiuruvedellä perheen päälle, mutta porukan auto suistuikin juuri koivuun.

Autoa ajoi kiuruvetinen 18-vuotias mies, joka oli saanut ajokortin vain kolme päivää aiemmin. Hänen kyydissään oli kolme nuorta, jotka olivat syntyneet vuosina 1994-1996..

Kuljettaja menetti Niemistenkadulla auton hallinnan. Auto suistui ensin oikealle ojaan, törmäsi omakotitalon liittymään Turvetien risteyksen tuntumassa, kimposi ilmaan ja lensi suoraan koivuun niin, että auto pyörähti vielä keula tulosuuntaan päin.

Autoa vastaan oli juuri tulossa kolmelapsinen perhe autolla. Poliisin mukaan koivu esti pakettiautoa törmäämästä perheen autoon.

Vaikka törmäys oli raju, ensitietojen mukaan kukaan ei loukkaantunut. Auto sen sijaan vaurioitui täysin.

Kuljettaja oli selvinpäin, mutta ajoi poliisin mukaan huomattavaa ylinopeutta.

Poliisi määräsi miehen ajokieltoon. Poliisi epäilee häntä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Alaikäiset ajoivat poliiseja karkuun

Uusimmat

Kotimaa

Kompostointitarkastuksessa tsekataan, että kaikki on kunnossa – katso video

Vajaat työtunnit lisääntyneet varsinkin kaupan alalla – PAMin uusi puheenjohtaja Annika Rönni-Sällinen: "Osa-aikatyötä tarvitaan, mutta ei näin paljon kuin nyt tehdään"

Helsingin Sanomien selvitys: Google on Brysselin ahkerin lobbaaja

Hovioikeus ratkaisee tänään, syyllistyikö solvauksia laukonut Ilmavoimien eversti rikoksiin – myös ex-komentajan jälkitoimet puntarissa

Kittilän kunnanvaltuusto jätti kaikki nimitykset odottamaan oikeuden päätöksiä

Viikon puolivälissä viilenee – Keski-Euroopan helteet eivät yllä Suomeen

Lähes 7  000 suomalaista elää avioliitossa tai rekisteröidyssä parisuhteessa samaa sukupuolta olevan kanssa – "virallisia" sateenkaarilapsiperheitä vain 785

Supo: Isis-leiriltä palaavat naiset todennäköisesti lisäävät terrorismin uhkaa Suomessa

Ministerit täydensivät tietoja omistuksistaan ja veloistaan: Rinne ilmoitti omistavansa sadantuhannen euron moottoripurren puolisonsa kanssa

Supo: Isis-leiriltä palaavat naiset todennäköisesti lisäävät terrorismin uhkaa Suomessa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.