Oletko nähnyt tätä miestä? – Etsintäkuulutettu karkuri saattaa liikkua Helsingin ja Kuusamon välillä

Poliisi pyytää havaintoja etsintäkuulutetusta miehestä, joka saattaa liikkua pääkaupunkiseudulla, Lounais-Suomessa tai pääkaupunkiseudun ja Kuusamon välillä.

Etsintäkuulutettu Sergei Dobrodetelev saattaa käyttää myös nimeä Sergei Pohlebajev. Hän on 45-vuotias, tummahiuksinen, 178 senttiä pitkä ja noin satakiloinen.

Lounais-Suomen poliisi epäilee törkeästä huumausainerikoksesta. Poliisin mukaan mies saattaa olla vaarallinen, joten häntä ei tule lähestyä itse.

Poliisi pyytää miehestä akuutteja havaintoja numeroon 0504562105 ja muita havaintoja sähköpostiin vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi

Miehen epäillään liittyvän huumerikoksia Varsinais-Suomessa tehneeseen jengiin, joka on toiminut Viron ja Salon seudun välillä. Poliisi otti viime viikolla kiinni neljä muuta epäiltyä samasta ryhmästä ja Varsinais-Suomen käräjäoikeus on vanginnut epäiltyjä poliisin pyynnöstä.

Turun Sanomien mukaan etsintäkuulutetulla Dobrodetelevilla on aiempaa rikostaustaa Virosta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Uutisanalyysi: Oppivelvollisuus laajenee, mutta kuka ottaa kopin opintonsa keskeyttävästä nuoresta?

Sahojen ja vaneritehtaiden lakko päättyy – "Osapuolten näkemykset olivat alkumetreistä saakka todella, todella kaukana toisistaan"

Saimaannorpille kolattiin noin 150 apukinosta huonosta lumitilanteesta huolimatta – "Rannat ovat paljaat, ja keväinen laine lyö rantaan", kuvailee WWF:n aluevastaava tilannetta Etelä-Saimaalla

Ongelmat Nordean tileissä poistuneet

Massiivinen työllisyyskokeilu viivästymässä syksyyn – kunnille annetaan vastuu työttömistä, mutta ohjaavatko kunnat sakkojen pelossa ihmisiä kuntouttavaan työtoimintaan?

Myrskytuulet heikkenivät aamun valjetessa – yöllä puhuroi puuskissa jopa 24 metriä sekunnissa

Kotimaisuutta myydään valmistajatiedoin ja Suomen lipuin – ruoan alkuperä voi olla toinen, mutta huhtikuusta alkaen tietoa pitää tarjota enemmän

Allergia- ja astmariski kasvaa, kun ilmastonmuutos lämmittää entistä sateisempaa Suomea

Sosiaalinen media aiheuttaa ulkonäköpaineita varsinkin nuorille naisille, todistaa tutkimus

Jos laskiaissunnuntain haluaa viettää mäenlaskussa, kannattaa ottaa pulkka kainaloon ja suunnata Lappiin

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.