Päihtyneet miehet raahasivat varastettua vessaa mukanaan – sivullinen keskeytti erikoisen rikoksen

Poliisi tutkii harvinaista rikosta, kun neljän miehen epäillään yrittäneen varastaa yleisötapahtumissa käytettävän siirrettävän vessan.

Sivullinen huomasi torstaiaamuna, että päihtyneen oloiset miehet raahasivat mukanaan isoa muovista vessakoppia Vesannolla, jossa on meneillään Reiska-MM-kisat eli Reino-tossuissa pelattavat jalkapallokisat.

Havainnon tekijä oli tapahtuman työntekijä, joka ehti nähdä, kun miesporukka nosti vessakopin tapahtuman majoitusalueelta pakettiauton kyytiin. Hän ilmoitti asiasta hätäkeskukseen, keskeytti miesten puuhat ja sai vessakopin takaisin.

Yksi päihtyneen oloisista miehistä lähti kuitenkin ajamaan pakettiautolla.

Ilmoituksen saanut poliisipartio tavoitti miehen tämän kotoa Vesannon keskustasta. Mies puhalsi alkometriin 0,83 milligrammaa litrassa, mikä ylittää törkeän rattijuopumuksen rajan.

Poliisi otti miehen kiinni ja kuulusteli hänet torstaina, kun mies oli hieman selvinnyt. Mies kiisti syyllistyneensä rikokseen. Hänen mukaansa hänellä ei ollut mitään osuutta vessan raahaamiseen.

Tiedossa ei ole, oliko varkauden yrityksen kohteeksi joutunut vessa täynnä vai tyhjennetty ulosteista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Saarikon mukaan Kulmunin ministeriero herätti kentällä pohdintaa puoluejohtajan asemasta – "Olen aivan varma, että tämä kisa tarvittiin"

Keskusta haluaisi eläkerahastot tukemaan suomalaista omistajuutta, mutta yhtiöistä muistutetaan painoarvon olevan jo nyt korkea

United Brotherhoodin johtajaksi epäillyn miehen mukaan jäsenten huumeidenkäytön valvominen virtsatesteillä oli veljeyttä: "Pidetään toisista huolta, kun joillain lähtee vähän laukalle"

Miksi et lahjoittaisi hiuksiasi hyväntekeväisyyteen? – "Minua lohdutti ajatus siitä, että jonkun lapsen tai nuoren itsetunto kohoaa tekoni ansiosta", kertoo hiuslahjoituksen tehnyt Sofia, 29

Liikenneministeriö neuvottelee terveysturvallisuuden ohjeista joukkoliikenteeseen – Finnair edellyttää jo maskipakkoa

Ministeri Pekonen: "Kannustan työpaikkoja jo nyt siirtymään etätyöskentelyyn niiltä osin kuin mahdollista"

Pekka sai pankkiautomaatista setelin, josta kiinnostui ensin kaupan kassa, seuraavaksi vartija ja sitten poliisi

Poliisi: Tornion räjähdykseen ei näytä liittyvän terroristista motiivia

Poliisi vahvistaa: Helsingissä viime viikolla paljastunut henkirikos on paloittelusurma –  12 ihmistä vangittuna

Suomessa todettu vuorokaudessa 29 uutta koronavirustartuntaa –  Husin apulaisylilääkäri: "Trendi on ylöspäin, mistä pitää olla huolestunut"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.