Pahoinpidelty iäkäs mies menehtyi - poliisi tutkii rikoksena

Varpaisjärveläinen iäkäs mies löytyi maanantaina päivällä kotoaan lattialta makaamasta. Poliisin mukaan 70-vuotias mies kertoi löytäjälle, että hänet oli pahoinpidelty.

Paikalle hälytettiin ambulanssin, jonka ensihoitajat aloittivat miehen hoidon. Miehen tila kuitenkin romahti silloin ja ensihoitajat veivät tajuttoman miehen hoitoon sairaalaan.

Tajuttoman miehen tila huononi ja poliisin mukaan hän menehtyi tiistaina sairaalassa.

Poliisi on ottanut teosta epäiltynä kiinni keski-ikäisen paikallisen miehen. Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelynä ja kuolemantuottamuksena. Rikosnimikkeet voivat muuttua tutkinnan aikana.

 

Henkirikostutkinta: Iäkäs mies ehti odottaa apua lattialla yöstä asti - menehtyi sairaalassa

Uusimmat

Kotimaa

7 000 asukkaan kaupunki sai kaksi kansanedustajaa, 54000 asukkaan kaupunki ei yhtään – "Nyt meillä on suorat yhteydet Arkadianmäelle"

Väitös: Rekkakuskien työ on täynnä "rytmihäiriöitä" ja ristiriitaisia odotuksia

Lähijunia kohtaan on virinnyt uutta kiinnostusta – pullonkaulana rataverkon tukkoisuus

Oulun laajan hyväksikäyttö- ja raiskausepäilyn ensimmäinen käräjäkäsittely alkaa tänään

Eduskunta aloittelee uutta vaalikautta – kansanedustajien valtakirjat tarkastetaan tänään

Yhden teepaidan valmistaminen kuluttaa saman verran vettä kuin ihminen juo 2,5 vuodessa: "Avaa vaatekaappisi ovi, ja aloita syvähenkinen mietiskely omista kulutustottumuksistasi"

Kotkassa syttyi palo Finexin 1  500 neliön teollisuushallissa – palo saatu toimitusjohtajan mukaan sammutettua

Eduskunta aloittaa työnsä tiistaina uudella kokoonpanolla

Jenni Passi haluaa välttämättä lapsen, jolla on Facebookin perustajan Mark Zuckerbergin geenit – kirjailija Jussi Lehmusvesi paljastaa, miksi

Munkki tarvitsee rekkakuormallisen huumorintajua, joten Isä Nasari joutuu kiusaukseen aina kun hän näkee tekstin: "Munkin tekee mieli kahvia"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.