Pekka Mervola Keskisuomalaisen päätoimittajaksi

Filosofian tohtori Pekka Mervola (42) on nimitetty sanomalehti Keskisuomalaisen uudeksi päätoimittajaksi. Karjalaisen päätoimittajana tällä hetkellä työskentelevä Mervola aloittaa Keskisuomalaisessa heinäkuun alussa. Päätoimittajan ja toimitusjohtajan vastuut siirtyvät hänelle 1.9.2008.

Keskisuomalaisen nykyinen päätoimittaja ja sanomalehtiyhtiön toimitusjohtaja, professori Erkki Laatikainen jää eläkkeelle vuoden 2009 tammikuun lopussa. Hän täyttää elokuussa 62 vuotta. Laatikainen toimii viimeiset kuukaudet yhtiössä konsultatiivisissa tehtävissä.

- Tohtori Mervola oli hallitukselle helppo ja erittäin mieluisa valinta. Mervola tuntee Keskisuomalaisen ennestään hyvin. Hän palaa tuttuun taloon. Mervola on tehnyt ansiokasta uraa sanomalehti Karjalaisessa, joka on Keskisuomalaiselle läheinen ja tärkeä kumppani Väli-Suomen yhteistyön kautta, Keskisuomalainen Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi sanoo.

Karjalaisen uudeksi päätoimittajaksi on nimitetty Pasi Koivumaa. Hän työskentelee tällä hetkellä Karjalaisen pääkirjoitustoimittajana ja on päätoimittajan varamies.

Uusimmat

Kotimaa

Valtion omaisuutta on pantu lihoiksi jo aiemmin miljardien edestä – Tuloja on käytetty hankkeisiin ja yleisiin menoihin

Hallitusneuvottelijat vaitonaisia omaisuuden myynnistä: "Eri kausilla toimitaan eri tavoin, se on se periaate"

Ylen mittaus: Kokoomus eurovaaleissa suosituin puolue, vihreät ja perussuomalaiset kisaavat kakkossijasta

Nuoret stressaavat alavalintaa ja iso osa pitää välivuoden – yliopiston suosio säilyy, mutta moni uskoo, että pelkkä koulutus ei takaa töitä

Rahavääntö jatkuu hallitusneuvotteluissa, seuraavaksi aletaan karsia työryhmissä tehtyjä ehdotuksia

Kesäsää katoaa, lämpö putoaa alle ajankohdan keskiarvon

Britanniassa ja Hollannissa äänestetään jo tänään EU-vaaleissa – tuloksia ei ole luvassa ennen sunnuntaita, jolloin suurin osa jäsenmaista äänestää

Ylöjärvellä syttynyt hallipalo näkyi liekkimerenä Tampereen keskustaan saakka

Lastensuojeluyksikössä Mänttä-Vilppulassa syttyi tulipalo, ohjaaja sai pelastettua kaikki lapset ulos –  "Evakuointi onnistui häneltä todella hyvin", palomestari kehuu

Ehdokkuusveivauksista ja kotoisista hallitusneuvotteluista raavittiin kipinää MTV:n EU-vaalitentissä

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.