Pekka Mervola Keskisuomalaisen päätoimittajaksi

Filosofian tohtori Pekka Mervola (42) on nimitetty sanomalehti Keskisuomalaisen uudeksi päätoimittajaksi. Karjalaisen päätoimittajana tällä hetkellä työskentelevä Mervola aloittaa Keskisuomalaisessa heinäkuun alussa. Päätoimittajan ja toimitusjohtajan vastuut siirtyvät hänelle 1.9.2008.

Keskisuomalaisen nykyinen päätoimittaja ja sanomalehtiyhtiön toimitusjohtaja, professori Erkki Laatikainen jää eläkkeelle vuoden 2009 tammikuun lopussa. Hän täyttää elokuussa 62 vuotta. Laatikainen toimii viimeiset kuukaudet yhtiössä konsultatiivisissa tehtävissä.

- Tohtori Mervola oli hallitukselle helppo ja erittäin mieluisa valinta. Mervola tuntee Keskisuomalaisen ennestään hyvin. Hän palaa tuttuun taloon. Mervola on tehnyt ansiokasta uraa sanomalehti Karjalaisessa, joka on Keskisuomalaiselle läheinen ja tärkeä kumppani Väli-Suomen yhteistyön kautta, Keskisuomalainen Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi sanoo.

Karjalaisen uudeksi päätoimittajaksi on nimitetty Pasi Koivumaa. Hän työskentelee tällä hetkellä Karjalaisen pääkirjoitustoimittajana ja on päätoimittajan varamies.