Peloton susi liikkuu Siilinjärvellä – ilmoita heti hätäkeskukseen, jos näet eläimen

Siilinjärven taajamassa liikkuu susi.

Lue myös: Keskustan lähistöllä liikkunutta sutta jahdattiin Siilinjärvellä
 

Itä-Suomen poliisi kertoo saaneensa viimeisen vuorokauden aikana useita ilmoituksia Siilinjärvellä liikkuvasta sudesta. Viimeisin havainto eläimestä on tehty tiistai-iltana läheltä Ahmon koulua.

Poliisin mukaan eläin liikkuu varsin pelottomasti. Sen ei kuitenkaan tiedetä aiheuttaneen vahinkoja koti- tai tuotantoeläimille tai yrittäneen lähestyä ihmisiä.

 

Lukijat ovat olleet yhteydessä suden liikkeistä myös Savon Sanomiin. Susi on nähty muun muassa Parolankierrolla Ahmolla.

Jos suden näkee taajamassa, tulee asiasta ilmoittaa välittömästi hätäkeskukseen numeroon 112. Poliisi kehottaa pitämään kotieläimet sisällä, koska susi etsii ihmisasutuksen keskellä todennäköisesti helppoa ravintoa. Sutta ei pidä lähestyä.

 

Keskustan lähistöllä liikkunutta sutta jahdattiin Siilinjärvellä

Uusimmat

Kotimaa

Suomi huomenna: Tulevaisuuden kirjasto tarjoaa hiljaisen keitaan hässäkän keskelle, mutta ei karkota äänekkäitäkään joukkoja

Joka toinen mies kannattaa puolustusvoimien jättihankintoja – naiset epäilevämpiä

Allergikon jouluateria kannattaa suunnitella huolella – oireet voivat alkaa jo hajusta hengitysilmassa tai vasta muutaman päivän päästä

Yksi Pohjoismaiden etsityimmistä henkilöistä otettiin kiinni Orimattilassa – 37-vuotias mies lähti ensin autolla pakoon poliisia ja juoksi sitten metsään

Autoliiton Operaatio Lumihiutale käynnistyy 50. kertaa – Vapaaehtoiset auttavat tiellä pulaan joutuneita

Liikenneministeriö selitti ministeri Bernerin ja kansliapäällikön eriäviä kertomuksia Trafi-sotkussa – "Normaalitilanteessa pääjohtajaan luotetaan"

Joka kolmas kirkon alan työntekijä kertoo kokevansa epäasiallista kohtelua

Trafin sähköiset palvelut avataan osittain huomenna

Helsinkiläiskoulun opettaja tuomittiin yhdeksän lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ehdolliseen vankeuteen

Iisalmen Naisvoimistelijoita koskeva rikostutkinta on edelleen kesken – poliisilla on tällä hetkellä useita epäiltyjä

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.