Poliisi: BMW ei liity Karoliina Kestiin

Kesäyönä nähty BMW-auto ei näytä liittyvän Karoliina Kestin katoamiseen, kertoo Pirkanmaan poliisi. Poliisi on saanut runsaasti yleisövihjeitä, joiden perusteella vaikuttaa siltä, että havainnot autosta ja skootterista on tehty muulloin kuin Kestin katoamisaikaan.

Tamperelainen Kesti lähti tuttavansa luota aamuyöllä 31. heinäkuuta, mutta ei saapunut kotiin. Hänen skootterinsa löydettiin tienvarresta noin kilometrin päästä lähtöpaikasta. Kestiä etsittiin useina päivinä maastosta ja lähivesistä, mutta tuloksetta.

Poliisille kerrotun silminnäkijähavainnon mukaan lyhytperäinen BMW-henkilöauto ja skootterin päällä istuva tyttö olisi nähty Tampereen Nokiantiellä samoihin aikoihin, kun Kesti olisi ollut kotimatkalla. Poliisi on selvittänyt muita samansuuntaisia havaintoja, jotka on kuitenkin poliisin mukaan tehty eri päivinä tai eri kellonaikaan.

Kestin katoamista tutkitaan edelleen tappona. Muitakaan vaihtoehtoja ei ole voitu sulkea pois.

Kestin katoamiseen liittyvästä ratkaisevasta vihjeestä on luvattu 10 000 euron palkkio, kertoo Aamulehti. Yksityinen rakennusfirma otti lehteen yhteyttä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

AL: Kestin skootteri törmäsi kantoon

Katoaminen päätyy harvoin rikostutkinnaksi