Poliisi: Isä melko varmasti Tyrnävän palon sytyttäjä

Tyrnävällä Pohjois-Pohjanmaalla sattuneen omakotitalopalon tapahtumien kulku alkaa olla selvä. Rikoskomisario Antti Räsäsen mukaan palon sytyttäjäksi epäillään perheen isää. Tulipalossa kuoli perheen kaksi lasta.

- Tällä hetkellä pystytään jo suurella varmuudella sanomaan, että perheen isä sytytti tulipalon. Motiiveihin poliisi ei ota kantaa ainakaan tässä vaiheessa. Poliisi jatkaa teknistä tutkintaa, Räsänen kertoo.

Poliisi vahvistaa, että isä löytyi pahoin loukkaantuneena palaneen talon ulkopuolelta. Poliisi ei ota kantaa siihen, oliko isä mahdollisesti pyrkinyt ulos palavasta talosta.

Isää ei vielä ole pystytty kuulemaan.

Poliisin sairaalasta saamien tietojen mukaan isä on erittäin vakavasti loukkaantunut. Perheen äidille on järjestetty kriisiapua. Hän ei ollut palon sattuessa kotona.

Palossa kuolleista lapsista vuonna 2005 syntynyt oli tyttö ja vuonna 2009 syntynyt poika. Rakennus tuhoutui palossa lähes täysin. Ilmoituksen tulipalosta teki ohikulkija.

Oulun poliisi tutkii tapahtunutta henkirikoksena. Poliisi jatkaa teon motiivin selvittelyä ja tutkii tapahtunutta henkirikoksena.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.