Poliisi: Uhkailut saman tien ilmi poliisille

Poliisi epäilee, että Varkaudessa on viime aikoina uhkailtu ja pahoinpidelty useampia henkilöitä, joista kaikki eivät ole heti kertoneet tapauksesta poliisille.

Varkaudessa muutamat paikalliset miehet ovat yrittäneet nostaa mainettaan ja uhitelleet tuttavilleen. Savon Sanomien tietojen mukaan tapauksia on sattunut jo useita useiden viikkojen aikana.

Poliisi kehottaa ilmoittamaan kaikki uhkailut ja pahoinpitelyt samantien poliisille. Tietoja voi jättää hätänumeroon 112, soittamalla tai käymällä poliisiasemalla tai myös soittamalla vihjepuhelimeen nimellä tai nimettömänä 071875 6880. Vihjeitä voi jättää myös sähköpostiin palaute.pohjois-savo(at)poliisi.fi

Viimeksi torstaina poliisi otti kiinni kolme varkautelaismiestä epäiltyinä neljännen miehen vapaudenriistosta. Miesten epäillään keskiviikkona pitäneen uhria vastoin tämän tahtoa asunnossa ja ryöstäneen tältä tavaraa.

Poliisit tekivät ratsian Kommilassa sijaitsevaan asuntoon ja ottivat epäillyt miehet kiinni. Yhdestä miesten asunnoista löytyi myös kannabisviljelmä. Poliisi epäilee siksi kolmikkoa oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamisesta, vapaudenriistosta, ryöstöstä ja huumausainerikoksesta.

Miehet on pidätetty ja heitä kuulustellaan vielä tapahtumien johdosta.

Miehet ovat nuoresta iästään huolimatta poliisille entuudestaan tuttuja etenkin päihde- ja omaisuusrikostaustansa vuoksi.

 

Aiheesta lisää lauantain Savon Sanomissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kolmea miestä epäillään vapaudenriistosta Varkaudessa