Poliisi etsii ryöstäjää Kuopion seudulla

Poliisi jatkaa torstaina toisen Kuopion Karttulan apteekin ryöstöstä epäillyn miehen etsintöjä. Poliisi pyytää ryöstäjästä havaintoja. Hänen epäillään voivan liikkua Karttulan lisäksi myös muualla Kuopion kaupunkialueella esimerkiksi Etelä-Kuopiossa tai muilla lähialueilla.

Kaksi miestä ryösti aseilla uhaten apteekista huomattavan määrän doping-aineita keskiviikkona kello 15:n jälkeen. Poliisi otti toisen miehistä kiinni illalla Karttulan keskustasta, kun tämä palasi taksilla lähistölle.

Häneltä löytyi jäljitelmäase ja varastettuja lääkeaineita.

Poliisi etsi toista miestä myöhään eilen muun muassa poliisikoiran avulla. Karttulassa oli koko keskiviikkoillan ajan poikkeuksellisen paljon poliiseja etsimässä ryöstäjiä tuoreeltaan.

Havaintoja kaivataan

Poliisilla on tiedossa kateissa olevan miehen henkilöllisyys. Hän on vantaalainen niin kuin kiinniotettu mieskin.

Poliisi pyytää havaintoja etsitystä miehestä, joka on hoikka ja 169 senttiä pitkä. Hänellä on vaaleat, hartioille yltävät hiukset.

Poliisi pitää miestä mahdollisesti vaarallisena, sillä hän oli osallisena ampuma-aseen näköisen esineen ja kirveen kanssa tehtyyn ryöstöön. Hänellä on myös aiempaa rikostaustaa.

Poliisi pyytää miehestä havaintoja poliisiasemalle puh. 071875 6880 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pohjois-savo@poliisi.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Ryöstäjä palasi paikalle - yksi jäi kiinni

Poliisi julkisti kuvat ryöstäjistä

Poliisi pitää apteekin ryöstäjiä vaarallisina

Kaksikko ryösti aseella uhaten apteekin