Poliisi jahtaa murtovarkaita - ammattilaiskaksikko yrittää pois maasta

Poliisi pyytää havaintoja kahdesta etsintäkuuluttamastaan miehestä. Poliisi epäilee kahta liettualaista miestä ammattivarkaiksi, joita epäillään tällä hetkellä jo noin 30 asuntomurrosta ainakin eri puolilla Sisä-Suomea.

Poliisin saamien vihjeiden mukaan miehet on nähty viimeksi mahdollisesti Tampereella sunnuntaina.

Poliisi pyytää miehistä uusia havaintoja. Heidän epäillään yrittävän poistua Suomesta mahdollisesti pääkaupunkiseudun kautta, mutta varmuutta reitistä ja suunnasta ei ole.

Miesten epäillään murtautuneen useisiin omakotitaloihin ja varastaneen niistä rahaa, koruja ja pienelektroniikkaa. Tekoja on edeltänyt kohteiden ammattimainen tarkkailu, jossa miehet ovat varmistaneet, mitkä asunnot ovat tyhjillään.

Poliisin mukaan varkaussarja voi vielä jatkua, joten viranomaiset kaipaavat asukkailta havaintoja asuntojen luona pyörivistä ulkopuolisista ihmisistä.

Miehet ovat liikkuneet osalla asuinalueista myös esimerkiksi työmiesten vaatteissa ja huomioliivit päällä näyttääksen siltä, että he käynneskelevät talojen luona luvallisissa työasioissa.

Havainnot miehistä ja heidän käyttämästään ajoneuvosta voi ilmoittaa numeroon 050 399 8024 tai sähköpostiosoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi

Laaja metallivarkauksien sarja paljastui Kuopiossa

Asevarkaat vangittiin - epäillyillä pitkä rikosrekisteri

Perämoottori lähtee entistä useammin varkaan matkaan

Poliisikoira löysi murtovälineet metsästä

Asuntomurroissa menossa erittäin huono vuosi

Vinkit: Näin voit yrittää välttyä murtovarkailta