Poliisi kaipaa vihjeitä pahoinpitelystä ja kolarista Kuopiossa

Poliisi kaipaa havaintoja kahden auton kolarista Kuopiossa.

Tiistaina puoli seitsemän aikaan alkuillasta tapahtui kahden henkilöauton välinen kolari Karjalankadun ja Asemakadun risteyksessä. Puijonlaakson suunnasta Karjalankatua suoraan keskustan suuntaan ajoi 32-vuotias kuopiolaismies. Asemakatua risteykseen ajoi  taas 72- vuotias kuopiolaismies tarkoituksenaan ajaa risteyksen yli suoraan Hannes Kolehmaisenkadulle.

Kumpikin autoilija puhalsi nollat ja kertoi ajaneensa risteykseen vihreän valon palaessa. Poliisi pyytääkin tapauksen nähneitä henkilöitä ottamaan yhteyttä esimerkiksi poliisin vihjenumeroon: 0295 415 232. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Henkilövahinkoja ei kolarissa sattunut.

Poliisi kaipaa vihjeitä myös mahdollisesta pahoinpitelystä.

35- vuotias kuopiolaismies kertoi olleensa keskiviikkona aamuyöllä kello kahden aikaan kävelemässä Snellmanninkadun ja Suokadun risteyksessä, kun häntä vastaan kävellyt mies oli alkanut lyödä häntä päähän ja vartaloon. Lyöjä oli myös vienyt uhrin lippiksen. Tuntomerkkien mukaan pahoinpitelijä oli noin 25-30-vuotias, normaalivartaloinen ja noin 180 senttimetriä pitkä. Hänellä oli lyhyt parta ja tummat vaatteet.