Poliisi määräsi kevarikuskin ajokieltoon - ajoi vakavan kolarin samana iltana

Kevytmoottoripyörällä ajanut poika loukkasi kolarissa vakavasti jalkansa Suonenjoella myöhään torstaina.

Tapaus on erikoinen, sillä poliisi oli juuri aiemmin samana iltana puuttunut pojan ajoon ja määrännyt hänet ajokieltoon kovan ylinopeuden takia.

Poliisit pysäyttivät 17-vuotiaan pojan Suonenjoen keskustassa illalla ylinopeuden takia ja ottivat häneltä ajokortin. Poliisi voi kuitenkin antaa ajokieltoon määrätylle kuljettajalle luvan ajaa paikalta vielä pois, jotta saa vietyä ajoneuvonsa esimerkiksi kotipihaan.

Vähän myöhemmin poika ajoi kuitenkin kolarin henkilöauton kanssa. Kello 21:n jälkeen poliisit ja ambulanssi hälytettiin Rautalammintien ja Asemakadun risteykseen. Sama poika oli törmännyt kevytmoottoripyörällä kolmion takaa tulleen auton kylkeen. Pojalta murtui jalka onnettomuudessa.

Henkilöauton kuljettaja olisi ollut risteyksessä väistämisvelvollinen, mutta poliisi tutkii, ajoiko poika risteykseen kovaa ylinopeutta. Tällä hetkellä molemmat kuljettajat ovat epäiltynä kolarissa.

Poika sai kolarissa jalkaansa vakavia vammoja ja hänet kuljetettiin ambulanssilla hoitoon Kuopion yliopistolliseen sairaalaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.