Poliisi päätti nuorison juhlinnan puoli kahdelta

Koulujen päättäjäispäivän juhlinta lauantai-iltana ja sunnuntain vastaisena yönä sujui Pohjois-Savossa suhteellisen rauhaisasti.

Poliisi oli asettanut rajat Väinölänniemen juhla-alueelle. Uimakopit, hyppytorni ja laiturit eivät olleet käytössä. Nuoria parveili sankoin joukoin Vänärin ranta-alueella noin puoli kahteen asti yöllä, kunnes poliisi käski heidät väenpaljouden vuoksi poistumaan.

- Yhtään rikosilmoitusta ei ole tullut liittyen suoraan nuorison suosimiin Kuopion Väinölänniemeen tai Valkeisenlampeen. Yllättävän rauhallista siellä on ilmeisesti ollut, kertoo rikosylikonstaapeli Esa Taskinen Pohjois-Savon poliisista.

Poliisilla riitti muualla Kuopion seudulla töitä. Työn määrää lisäsivät kaaharit, pari takaa-ajoa ja pahoinpitelyt. Näistä tapauksista voi lukea lisää oheisista jutuista.

Pieksämäen poliisista puolestaan kerrotaan, että Pieksäjärven rannalla koulujen päättymistä juhlisti 400-500 nuorta. Siellä tapahtui yksi pahoinpitely. Lisäksi nuori mies syyllistyi vahingontekoihin lauantai-iltana. Hän rikkoi kaksi liikehuoneiston ikkunaa ja murjoi henkilöautoa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kuopiossa karkeloitiin Suomi-tyylillä