Poliisi pitää apteekin ryöstäjiä vaarallisina

Poliisi pitää Karttulassa aseellisen ryöstön tehneitä miehiä vaarallisina. Perusteluna arviolle on miesten erittäin uhkaava ja röyhkeä toiminta ryöstetyssä apteekissa keskiviikkona iltapäivällä.

Pohjois-Savon poliisi etsii kuumeisesti kahta miestä, jotka ampuma-aseella ja kirvellä uhaten ryöstivät Karttulan apteekin Kuopion maaseututaajamassa keskiviikkona kello 15:n jälkeen.

Miehet saivat apteekista huomattavan määrän lääkkeitä sekä vähän rahaa. He myös varastivat yhdeltä apteekin työntekijöistä auton avaimet ja ajoivat autolla läheiselle uimarannalle eli Laituritien päähän.

Poliisit löysivät varastetun punaisen Peugeotin rannalta hylättynä. Tekijät poistuivat poliisin mukaan paikalta toisella autolla noin kello 15.10.

Poliisi pyytää havaintoja mistä miehet tulivat apteekkiin sekä ryöstön jälkeen varastetun punaisen Peugeot 206:n liikkeistä sekä henkilöistä, ketkä sitä käyttivät. Poliisi pyytää erityisesti myös tietoja autosta, jolla ryöstäjät jatkoivat matkaa uimarannalta.

Ryöstäjien tarkentuneet tuntomerkit ovat, että toinen ryöstäjä oli noin 175-180 senttiä pitkä, hoikka ja hänellä oli vaaleat hartioille yltävät hiukset. Hänellä oli yllään mustat haalarit.

Toinen mies oli noin 175-180 senttiä pitkä, toista vähän tukevampi ja hänellä oli tummat lyhyet hiukset sekä jalassa harmaat, vaaleapohjaiset tennarit, joissa ei ollut kengännauhoja. Tällä miehellä oli harmaat haalarit.

Miehillä voi nyt olla yllään haalarien sijasta toiset vaatteet.

Poliisin mukaan tuoreet havainnot mahdollisista ryöstäjistä voi ilmoittaa hätänumeroon 112 ja muut vihjetiedot suoraan poliisille puh. 071875 6880 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pohjois-savo@poliisi.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Poliisi julkisti kuvat ryöstäjistä

Kaksikko ryösti aseella uhaten apteekin