Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta työntekijästä – intialaismies katosi täysin yllättäen

Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta Thileeban Panneer Selvamista. 28-vuotias intialainen mies on töissä Varkaudessa, josta hän katosi yllättäen.

Mies ei puhua suomea eikä hänellä ole mitään omaisuuttaan mukana, vaan miehen tavarat jäivät hänen majapaikkaansa.

Panneer Selvam ei saapunut keskiviikkoaamuna 27. toukokuuta työpaikalleen monikansalliseen yritykseen, vaikka hän on aiemmin tullut sinne säntillisesti.

Asiaa selviteltäessä ilmeni, ettei miestä löydy hänen asuinpaikastakaan eikä häneen saada enää yhteyttä.

Mies oli majoittunut huoneistohotelliin Päiviönsaaressa, josta hän oli kadonnut tiistain 26. toukokuuta kello 21.30:n ja keskiviikkoaamun kello 6.30:n välillä.

Miehellä ei ole ollut tapana kadota eikä hän yleensä ole ollut tavoittamatta. Miehellä ei ole käytössä autoa eikä muuta ajoneuvoa.

Poliisin mukaan asiassa ei ole tullut ilmi mitään rikokseen viittaavaa, vaan asiaa tutkitaan kadonneen etsintänä.

Kadonnut mies on noin 160 senttiä pitkä, hoikka ja hänellä on mustat hiukset. Miehellä oli myös mustasankaiset silmälasit ja todennäköisesti yllään valkoinen t-paita, mustat verryttelyhousut ja mustat lenkkarit, joissa on keltaiset pohjat.

Kadonnut mies Kuva: Poliisi
 

Jos joku näkee miehen jossain tuoreeltaan, poliisi pyytää ilmoittamaan havainnon heti hätäkeskukseen 112.

Aiemmat havainnot tai vihjeet katoamisesta voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Poliisi on etsinyt kadonnutta miestä Varkauden kaupunkialueelta. Etsinnöissä apuna on ollut myös vapaaehtoinen pelastuspalvelu Vapepa.

Poliisi on ollut yhteydessä myös miehen omaisiin, työnantajaan ja hänet tunteviin. Selvitykset asiassa jatkuvat. Poliisi jatkaa mahdollisesti myös etsintöjä Varkauden taajama-alueella ja sen lähituntumassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Varkaudessa kadonneesta miehestä poikkeuksellisen vähän vinkkejä – ulkomaalainen työntekijä katosi äkillisesti