Vappuna kadonneen Tomin omaiset saivat vihjeen punaisesta autosta

Vappuyönä Kuopiossa kadonnutta 32-vuotiasta Tomi Piispasta ei ole löydetty.

Rikoskonstaapeli Satu Oinosen mukaan omaisten tietoon on tullut vain yksi vihje, jonka mukaan jonkin miehen on nähty nousevan punaiseen autoon. Tarkempia tietoja autosta tai kyytiin nousseesta miehestä ei ole.

Poliisi yrittää päästä Piispasen jäljille ja selvittää vihjeen punaisesta autosta tutkimalla tiistaina kaupungin valvontakameroiden materiaalia. Materiaalia ei vielä maanantaina päästy tutkimaan, koska järjestelmien asiantuntija ei ollut töissä. Ravintolan valvontakameroista ei ole ollut apua etsinnöissä.

Poliisi pitää mahdollisena, että kadonnut on joutunut veden varaan. Ruumiin etsintään koulutettu koira ja ohjaaja aloittavat etsinnät sataman alueella Kallavedellä tiistaina.

Lisäksi omaiset ja vapaaehtoiset ovat etsineet Piispasta tämän kodin lähettyviltä Petoselta.

Oinosen mukaan tilanne on poliisille haastava.

– Ei ole oikein mitään, mistä lähteä liikkeelle. Paikalla on ollut tietysti niin paljon porukkaa, että ihmiset eivät ole kiinnittäneet ulkopuolisiin huomiota.

Viimeinen havainto Piispasesta tehtiin viime torstain ja perjantain välisenä yönä noin kello 1 ravintola Albatrossissa matkustajasatamassa.

Havaintoja Piispasen liikkeistä voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisille puhelinnumeroon 0295 415 232 tai laittaa viestin osoitteeseen vihjeet.itä-suomi@poliisi.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Vappuna kadonnutta Tomia ei ole löydetty

Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta

Mies katosi yllättäen vappuyönä