Kaahari sai äitienpäiväksi armonaikaa

Moottoripyöräilijä ajoi sunnuntaina 157 kilometrin tuntinopeutta paikalla, jossa on nopeusrajoitus 80 kilometriä tunnissa.

Poliisit mittasivat kuopiolaiselle 22-vuotiaalle miehelle kovan ylinopeuden Vesannolla Sinisellä tiellä.

Mies ajoi Vesannolta Kuopioon päin. Kun poliisit pysäyttivät miehen, tämä kertoi olevansa menossa äitienpäivänä äitinsä luokse.

Poliisit määräsivät miehen ajokieltoon, mutta antoivat miehelle ajoaikaa vielä sunnuntai-illan loppuun, jotta mies ehtii käydä äitinsä luona.

Poliisi epäilee miestä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, joten miehen moottoripyöräkausi on tältä kesältä ajokiellon vuoksi ohitse.

Poliisin mukaan mies vaaransi ajollaan hänellä kyydissä olleen naisen ajamalla kovaa ylinopeutta Sinisellä tiellä, jolla liikkuu hirviä, on irtosoraa ja roudan jäljiltä monenlaisia rosoja muusta liikenteestä puhumattakaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Suomessakin on varauduttu poliittiseen väkivaltaan – Päivi Nergin mukaan pieniinkään ilmiöihin ei saa suhtautua leikiten: "Suomi ei ole lintukoto"

Pyöräilijä menehtyi törmäyksessä auton kanssa – kolme autoa ohitti pyöräilijää, kun turma sattui

Venäläisaluksen epäillään loukanneen Suomen ilmatilaa Porvoon edustalla

Omaa terveydentilaa halutaan seurata älylaitteilla – tulevaisuudessa tietoja voitaisiin hyödyntää myös terveydenhuollossa

Antti Rinne sai EU-parlamentilta monta vaatimusta: Näihin visaisiin ongelmiin Suomen toivotaan puuttuvan

Poliitikot kiukuttavat suomalaisia, mutta suurin osa ei osaa nimetä ketään "vihaa" herättävää henkilöä

Suomen aluevesissä lepää yli tuhat hylkyä, joiden ympäristöriskiä selvitetään – puhki ruostuvat alukset saattavat levittää öljyä ja elohopeaa Itämereen

Yksi kuoli nokkakolarissa Oulun Kiimingissä

Antti Rinne esittelee tänään Euroopan parlamentissa Suomen tavoitteita puheenjohtajakaudelle

Suomalaiset päivittävät innokkaasti osaamistaan työelämässä – suurin osa myös valmis kouluttautumaan uudestaan, jos he jäisivät työttömiksi

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.