Poliisi takavarikoi raiskauksesta epäillyn aseet

Poliisi epäilee 22-vuotiasta miestä raiskauksesta, ryöstöstä ja ampuma-aserikoksesta Kuopiossa.

Poliisin tietoon tapaus tuli viime keskiviikkoaamuna, kun sivullinen ilmoitti hätäkeskukseen miehen istuvan ulkona naisen päällä ja naisen huutavan apua. Kun mies näki ohikulkijan, hän lähti paikalta juosten karkuun.

Nainen kertoi auttamaan tulleelle ohikulkijalle, että mies varasti häneltä kännykän ja rahaa ja että miehellä oli käsiase, jota tämä oli esitellyt.

Asian tutkinta jatkuu

Paikalle hälytetylle poliisille nainen kertoi tavanneensa epäillyn edellisiltana ravintolassa, josta he olivat lähteneet asunnolle. Naisen mukaan mies oli ollut naisen kanssa sukupuoliyhteydessä vastoin naisen tahtoa.

Myöhemmin poliisin tavoittama mies myönsi sukupuoliyhteyden, mutta kertoi naisen suostuneen tähän.

Joka tapauksessa molemmat olivat poistuneet asunnosta yhdessä. Kun he kävelivät keskustaan, uhrille ja epäillylle tuli riitaa ja mies kaatoi naisen maahan.

Nainen kertoi teon syyksi ryöstön, ja mies, että nainen oli alkanut pahoinpidellä häntä. Naisen kännykän mies kertoi saaneensa pantiksi, mutta mies kertoi heittäneensä sen järveen.

Poliisi tavoitti epäillyn miehen vielä saman päivän iltana yksityisasunnosta. Mies pidätettiin kuulustelujen ajaksi.

Poliisi on takavarikoinut mieheltä useita luvallisia ampuma-aseita, joiden luvat poliisi ottaa uudelleen harkintaan välikohtauksen vuoksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.