Poliisi tutkii epäiltyä tytön sieppausta

Poliisi tutkii epäilyä, jonka mukaan alaikäinen tyttö saatettiin siepata henkilöautoon Leppävirralla viikko sitten. Poliisin mukaan tapahtumien kulku on toistaiseksi epäselvä ja siitä on vielä osin ristiriitaisia tietoja. Asian selvittämiseksi poliisi kaipaa havaintoja alueelta.

Poliisille ilmoitetun tiedon mukaan 16-vuotias tyttö oli lenkillä pimeällä Rauvastenlahdentiellä keskiviikkona 5. marraskuuta kello 21.30:n ja 22:n välillä, kun kaksi miestä sieppasi hänet henkilöauton takakonttiin.

Mahdollinen sieppaus tapahtui Hutrosenpurontien risteyksen ja Heinävedentien välillä. Tyttö kertoi paenneensa takakontista itse pian sieppauksen jälkeen, kun auto oli jostain syystä pysähtynyt.

Tyttö odotti paikalle hälyttämäänsä poliisia Leppävirrantien ja Heinävedentien risteyksen levikkeellä. Risteys on alueeseen nähden melko vilkasliikenteinen.

Poliisi pyytää yleisöltä havaintoja tytön liikkeistä sekä tapahtumaan mahdollisesti liittyvistä ajoneuvoista. Havainnot voi ilmoittaa numeroon 0295 455 832 tai 0295 415 268.

Poliisin mukaan tapahtumien kulku on monelta osin epäselvä. Poliisi pyytää asukkaita suhtautumaan asiaan rauhallisesti.

Poliisi selvittää ilmoitusta, onko alueella tapahtunut sieppausta ja mikä sen mahdollinen syy voi olla. Havainnot asiaan mahdollisesti liittyvistä henkilöistä voi ilmoittaa poliisille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.