Poliisi valvoi mopoja Savossa - 12:lle sakko, kolmelle väliaikainen ajokielto

Itä-Suomen poliisilaitoksen Etelä-Savon ennalta estävä ryhmä (EET) ja Mikkelin liikenneryhmä valvoivat mopoja keskisen Savon alueella tänään keskiviikkona.

Poliisi tarkasti yhteensä 24 mopoa. Niistä puolelle kirjoitettiin jonkinlainen sakko. Kolmesta jouduttiin poistamaan kilvet ajoneuvon huonon kunnon vuoksi. Kolme mopoilijaa määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon lähinnä liian alhaisen ajokorttiluokan vuoksi. Näissä tapauksissa kyse oli lähinnä vaarallisiksi viritetyistä mopoista.

Liikkeellä oli useampi autopartio ja yksi poliisimoottoripyörä. Mopoja pysäyteltiin ja tutkittiin Juvan, Joroisten ja Leppävirran kuntien alueilla. Pääpaino oli Varkauden kaupunkialueen mopoissa.

Partioiden mukaan nuoret suhtautuivat asiallisesti valvontaan, eikä kukaan yrittänyt ajaa karkuun. Kukaan nuori ei myöskään ollut humalassa.

60-luvulla syntynyt mies ajoi mopolla humalassa keskellä päivää

Uusimmat

Kotimaa

Oulun laajan hyväksikäyttö- ja raiskausepäilyn ensimmäinen käräjäkäsittely alkaa tänään

Eduskunta aloittelee uutta vaalikautta – kansanedustajien valtakirjat tarkastetaan tänään

Yhden teepaidan valmistaminen kuluttaa saman verran vettä kuin ihminen juo 2,5 vuodessa: "Avaa vaatekaappisi ovi, ja aloita syvähenkinen mietiskely omista kulutustottumuksistasi"

Kotkassa syttyi palo Finexin 1  500 neliön teollisuushallissa – palo saatu toimitusjohtajan mukaan sammutettua

Eduskunta aloittaa työnsä tiistaina uudella kokoonpanolla

Jenni Passi haluaa välttämättä lapsen, jolla on Facebookin perustajan Mark Zuckerbergin geenit – kirjailija Jussi Lehmusvesi paljastaa, miksi

Munkki tarvitsee rekkakuormallisen huumorintajua, joten Isä Nasari joutuu kiusaukseen aina kun hän näkee tekstin: "Munkin tekee mieli kahvia"

Lämmin sää sulattaa lunta ja nostaa jokien vedenpintoja

Oikeuskansleri: Laki ei vaadi poliisia teitittelemään asiakasta

Noona Hentilällä on harvinainen työ, jota hän ajattelee tekevänsä yliluonnollisten voimien seurassa: "En ole mielelläni yksin näissä vanhoissa taloissa"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.