Poliisi varoittaa pyöräilijöitä vaarallisesta kiusanteosta

Oulun poliisi varoittaa pyöräilijöitä tahallisesta renkaiden löysentämisestä. Poliisille on tehty useita rikosilmoituksia, joissa joku ulkopuolinen on löysännyt pyörän eturenkaiden kiinnitystä tahallaan.

Pahimmillaan pyörä on irronnut, pyöräilijä kaatunut ja saanut vammoja. Poliisi muistuttaa, että kyse on hengenvaarallisesta ilmiöstä ja että pyöräilijän tulisi aina tutkia ennen liikkeelle lähtöä pyörän renkaiden kiinnitys.

Poliisi selvittää tapahtumia muun muassa vahingontekoina, vammantuottamuksena tai pahoinpitelynä. Tapauksia on ilmennyt esimerkiksi koulujen ja liikuntapaikkojen lähettyvillä.

Uusimmat

Kotimaa

Suomi huomenna: Tulevaisuuden kirjasto tarjoaa hiljaisen keitaan hässäkän keskelle, mutta ei karkota äänekkäitäkään joukkoja

Joka toinen mies kannattaa puolustusvoimien jättihankintoja – naiset epäilevämpiä

Allergikon jouluateria kannattaa suunnitella huolella – oireet voivat alkaa jo hajusta hengitysilmassa tai vasta muutaman päivän päästä

Yksi Pohjoismaiden etsityimmistä henkilöistä otettiin kiinni Orimattilassa – 37-vuotias mies lähti ensin autolla pakoon poliisia ja juoksi sitten metsään

Autoliiton Operaatio Lumihiutale käynnistyy 50. kertaa – Vapaaehtoiset auttavat tiellä pulaan joutuneita

Liikenneministeriö selitti ministeri Bernerin ja kansliapäällikön eriäviä kertomuksia Trafi-sotkussa – "Normaalitilanteessa pääjohtajaan luotetaan"

Joka kolmas kirkon alan työntekijä kertoo kokevansa epäasiallista kohtelua

Trafin sähköiset palvelut avataan osittain huomenna

Helsinkiläiskoulun opettaja tuomittiin yhdeksän lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ehdolliseen vankeuteen

Iisalmen Naisvoimistelijoita koskeva rikostutkinta on edelleen kesken – poliisilla on tällä hetkellä useita epäiltyjä

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.