Poliisi yrittää tunnistaa vedestä löydetyn

Pihlajavedestä löytyi tiistaina aamulla tuntematon vainaja. Vainaja löytyi Savonlinnassa Kaupinsaaren läheltä keskeltä järveä.

Etelä-Savon poliisin mukaan vainaja on ollut vedessä jo pitkään, poliisin arvion mukaan mahdollisesti talven yli viime syksyltä tai kesältä.

Vedestä menehtyneenä löytynyt henkilö on nainen. Poliisin mukaan vainaja on toistaiseksi tunnistamaton. Poliisi selvittää hänen henkilöllisyyttään ja kuolinsyytään.

Savonlinnassa on ollut poliisin tiedossa yksi kadonneeksi ilmoitettu nainen. Yksin asuva keski-ikäinen nainen katosi syksyllä lähdettyään kotoaan ulos polkupyörän kanssa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

SAK:n jättävä Matti Huutola kaipaa tupoja ja konsensusta takaisin – "Suomi ei pärjää kuin sopimalla – selkävoittoja ei kannata hakea"

Riskimaista Helsinki-Vantaalle saapuville ei pakkokaranteenia

Päätös pakkokaranteenista pitää tehdä jokaisen ihmisen osalta erikseen, sanoo julkisoikeuden apulaisprofessori

Helsingin merialueelta kerrottiin löytyneen ihmisruumiin osia – osoittautuivat karhun käpäliksi

Teollisuuden vientiongelmiin vastataan sähköveron alennuksella VM:n budjettiehdotuksessa

Kaksi ulkomaalaista miestä sai suomalaiset henkilötunnukset väärillä nimillä – osallistuivat nettipetoksilla vietyjen rahojen piilottamiseen

Miestä epäillään taposta leirintäalueella Puumalassa – ruumis löytyi viime kesänä

"Meteorologi ei lupaa mitään" – Tauko lähetyksessä voi olla merkki siitä, että meteorologi kertaa kaikille tuttua rimpsua

Myös Marin pitää riskialueille tietoisesti matkustaneiden korvauksia epäoikeudenmukaisina – yksityistä sektoriakin voidaan käyttää testauksen nostamisessa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.