Pomarkun perhetragedia oli jo kolmas tänä vuonna

Pomarkussa Satakunnassa paljastunut perhetragedia oli jo kolmas tänä vuonna. Nelilapsisen perheen isän epäillään ampuneen kuoliaaksi kolme pientä tytärtään ja itsensä.

Reilun vuoden aikana perhesurmia on sattunut peräti kahdeksan. Yhtä tapausta lukuun ottamatta niissä kaikissa tekijäksi epäilty on ollut mies.

Pomarkun tapahtumat järkyttivät suuresti pienen kunnan asukkaita. Seurakunta järjesti alkuillalla suruhartauden tragedian tapahtumapaikan läheisyydessä Tuunajärven kylätalolla. Hartaustilaisuuteen saapui noin 50 ihmistä. Seurakunta tarjosi keskusteluapua hartauden jälkeen.

Myös kunta ja Punainen Risti tarjoavat kriisiapua sitä tarvitseville. Kunta on avannut päivystävät puhelimet, ja SPR:n työntekijät antavat keskusteluapua.Tunnelma kylätalolla oli hyvin surullinen, kuvaili paikalla ollut Pomarkun kirkkoherra Hannu Anttoora.

Mielenterveyspoliittinen neuvottelukunta vaatii pysyvän tutkintalautakunnan perustamista vakaville väkivaltatapauksille. Se toimisi samaan tapaan kuin Onnettomuustutkintakeskus suurissa onnettomuustapauksissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.