Putkirikko voi haitata vedenjakelua Toivalassa

Putkirikko Siilinjärven Toivalassa katkaisi kevyen liikenteen väylän Joensuuntien varrella keskiviikkona.

Joensuuntien ja Tuplajäiden välillä ollut kunnan vesijohto rikkoontui, kun alueella rakennettiin sähköverkkoa. Töiden yhteydessä rikottiin vahingossa yksi alueen vesiputkista.

Siilinjärven kunta varoitti putkirikon voivan haitata vedenjakelua Toivalassa ja Vuorelassa. Johtoa korjattiin keskiviikkona.

Vuoto ja sen korjaustyöt haittasivat liikennettä niin, että kevyen liikenteen väylä kohdalla suljettiin tilapäisesti Takojantien ja Yhdysväylän välillä korjaustöiden ajan.

Korvaava reitti kulkee Toivalan teollisuusalueen läpi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Syyttäjän mukaan United Brotherhoodin johtajaksi epäilty mies piti väkivallalla uhkaamalla huolta siitä, että ryhmä pysyy ruodussa: "Ihmiset selkeästi jopa pelkäävät häntä"

Keskustan Kurvinen ei pyri puoluejohtajaksi, vaan haluaa pysyä puoluetta vakauttavana voimana kisan aikana ja sen jälkeen

Kolea heinäkuu näkyi hukkumismäärissä – hukkuneita viisi vähemmän edelliseen heinäkuuhun verrattuna

Suomessa on todettu kaksi uutta koronavirukseen liittyvää kuolemaa

Rajavartiolaitoksen auton alle sijoitettu pommi räjähti Torniossa viime yönä

Peruskouluverkko harvenee seuraavien 20 vuoden aikana entisestään, arvioi Opetushallitus – jyrkimmässä laskelmassa nykykouluista voitaisiin sulkea lähes puolet

Siniset osallistuu kevään kuntavaaleihin – Puoluesihteeri ei tiedä, mitä viisi ex-ministeriä aikovat tehdä

Tänään 1,9 miljoonaa suomalaista saa veronpalautuksia

Kolme pankkia tarjoaa yhä maksuttomia lyhennysvapaita asuntolainoihin – Uutissuomalaisen kyselyn mukaan valtaosa isoimmista pankeista on jo lopettanut koronakampanjat

Syyttäjän mukaan United Brotherhoodin johtajaksi epäilty mies valvoi jäsenten huumeidenkäyttöä virtsatestein: "Pyrki varmistamaan jäsenten kuuliaisuuden ja paremman rikollisen toimintakyvyn"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.