Puukkomies uhitteli myös poliisille

Kuopiolainen 33-vuotias mies riehui teräaseen kanssa lauantain vastaisena yönä asuintalon pihalla ja asunnossaan Kuopion Haapaniemellä.

Poliisi epäilee miestä vahingonteon ja laittoman uhkauksen lisäksi virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, koska mies uhmasi myös häntä kiinniottamaan hälytettyjä poliiseja.

Tapaus sai alkunsa puolen yön aikoihin, kun miehen tuttavat heittivät miehen autolla tämän pihaan. Porukalle tuli jostain riitaa niin, että miehen epäillään viillelleen autoa ja sen renkaita teräaseella.

Mies myös uhkaili autossa ollutta porukkaa sanallisesti. Miehen puheet tappamisesta ja muu riehuminen oli niin häiritsevää, että paikalle hälytettiin poliisit.

Mies meni asuntoonsa ja viskoi sen parvekkeelta tavaroita. Kun poliisit puhuttivat miestä, tämä ei ensialkuun suostunut rauhoittumaan.

Koska häiriköineellä miehellä epäiltiin olevan puukko käytössä, poliisit hälyttivät paikalle kaiken varalta kaikkiaan neljä poliisipartiota varmistamaan, että mies saadaan talttumaan ilman isompia vahinkoja.

Poliisit saivat otettua miehen kiinni ilman, että kukaan loukkaantui. Hänet kuljetettiin putkaan rauhoittumaan ja selviämään kuulusteluja varten.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.