Puumalan kolarissa kuoli yksi ja neljä loukkaantui vakavasti – tie on jälleen auki

Puumalassa sunnuntaina sattuneessa kahden auton nokkakolarissa kuoli yksi ja neljä loukkaantui vakavasti, kertoo poliisi. Vakavasti loukkaantuneiden tarkemmasta tilasta ei ollut tietoa myöhään sunnuntai-iltana.

Molemmat ajoneuvot vaurioituivat onnettomuudessa pahoin. Etelä-Savon pelastuslaitoksen mukaan onnettomuus sattui kantatie 62:lla Reimaniementien risteyksen kohdalla, noin 1,7 kilometrin päässä Lietveden sillasta. Kantatie 62 kulkee Mikkelistä Imatralle.

Pelastustöissä oli mukana useita ensihoidon ja pelastustoimen yksiköitä, ja myös pelastushelikopteri saapui onnettomuuspaikalle.

Tie jouduttiin sulkemaan kokonaan liikenteeltä sunnuntaina iltapäivällä noin tunnin ajaksi. Sen jälkeen toinen ajokaistoista oli vielä useiden tuntien ajan pois käytöstä. Ennen iltakymmentä Liikennevirastosta kerrottiin, että koko tie oli avattu liikenteelle.

STT ei tavoittanut sunnuntai-illan aikana Itä-Suomen poliisia kommentoimaan onnettomuutta. Poliisi kertoi tiedotteessaan, että onnettomuudesta kerrotaan lisää aikaisintaan maanantaina puolenpäivän aikaan.