RAY nihkeä rahapeliyhtiöiden yhdistämiselle

Rahapeliyhtiöiden yhdistäminen ei kiinnosta Raha-automaattiyhdistystä. RAY kertoo, että sen lähtökohtana on edelleen toimia itsenäisesti.

- RAY:n hallitus näkee, että avointa keskustelua suomalaisesta rahapelijärjestelmästä on hyvä käydä, mutta varsinaisiin päätöksiin ei pidä ryhtyä ilman, että kaikkia osapuolia, edunsaajat mukaan lukien on kuultu asiassa, yhdistys tiedotti.

Sisäministeri Päivi Räsänen (kd.) ilmoitti tiistaina esittäneensä hallituksen talouspoliittiselle ministerivaliokunnalle Veikkauksen, Raha-automaattiyhdistyksen ja Fintoton yhdistämistä. Päätöksiä asiasta ei ole tehty.

Veikkaus kertoi tiistaina suhtautuvansa ehdotukseen neutraalisti. Sen sijaan Fintotoa pyörittävä Suomen Hippos tyrmäsi Räsäsen esityksen. RAY ei ottanut tiistaina kantaa asiaan.

Uusimmat

Kotimaa

Sipilä hallitusneuvotteluista: Kaikki on vielä auki –  Rinteen mukaan menoja ei tarvitse lähteä leikkaamaan yhtään

Rikolliset lähettävät Postin nimissä taas uusia huijausviestejä

Uskaltaako kauppasodan keskelle joutuneen Huawein puhelimen vielä ostaa? – "Kuluttajasuojalaissa ei ole otettu tällaista huomioon"

Lakimiesliitto vaatii työnantajaa puuttumaan tuomareiden, syyttäjien ja lakimiesten kohtaamaan vaikuttamiseen

Kevätkylvöt etenevät hyvin, viljelijät toivovat nyt sopivasti sateita

Kuopiossa on eniten kesämökkejä koko Suomessa – tilaston ykkössija tuli niukalla erolla toiseen savolaiskaupunkiin verrattuna

Yksityisille palveluille on kysyntää, lapsiperheet osaavat jo pyytää apua ruuhkavuosiin

Keskustalaiset ovat onnistuneet nostamaan Brysseliin muitakin kuin valtakunnanpoliitikkoja – "Kiersin joka ikisen Itä-Suomen kunnan vähintään kahdesti"

Tuhkarokkoa ja lääkkeille vastustuskykyisiä bakteereja tavattiin Suomessa edellisvuotta enemmän

Enemmistö EU-vaalien ehdokkaista ei purkaisi Venäjä-pakotteita – "Tilanne on yhä lähempänä Venäjän todellista miehitystä"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.